Blog

2.000 DE OAMENI AU PARTICIPAT LA SHOWROOMUL „BARRIER TEST MOBIL”

În showroom-ul mobil interactiv au intrat peste 2.000 de persoane interesate să interacționeze cu produsele BARRIER® cu ajutorul realității virtuale.

Proiectul derulat în parteneriat cu Discovery și Top Booking s-a desfășurat în 16 orașe din întreaga țară (Cluj, Sibiu, Brașov, Ploiești, Mangalia, Constanța, Tulcea, Galați, Focșani, Tecuci, Bacău, Iași, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Baia Mare, Timișoara), în perioada 26 mai – 17 septembrie 2017. O echipă de 200 persoane a parcurs peste 2.930 de km în 5 luni pentru a fi mai aproape de consumatori. În fiecare oraș, showroom-ul mobil a poposit timp de trei zile, de vineri până duminică, 8 ore în fiecare zi. În cadrul proiectului au fost oferite peste 700 de premii în valoare de peste 7.500 de Euro.

Am organizat și o tombolă la care au participat 950 de persoane. Premiile au fost 5 city break-uri la Berlin, în valoare de 2.500 de Euro. Câștigătorii celor cinci mari premii au fost: Adela Chelaru, Ana Maria Bortoș, Iacob Bedreagă, Romana Ardeleanu și Mihai Alin Dariciuc.

Pentru că toate persoanele care lucrează la realizarea produsuelor  își asumă responsabilitatea conceperii, conform normativelor în vigoare, am dorit să replicăm tombola oferită clienților externi și pentru clienții noștri interni. Câștigătorul tombolei, organizate pentru angajați, este Crăciun Daniel  Constantin. Daniel s-a alăturat echipei Barrier de la începutul acestei luni, fiind membru al Departamentului Operativ din cadul secției de producție PVC.

Aici puteți citi întreg comunicatul de presă.