Blog

BARRIER® deschide o nouă franciză la Mangalia

BARRIER® deschide o nouă franciză la Mangalia

 

BARRIER®, lider național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, deschide franciza cu numărul 23 la Mangalia și cu numărul patru în județul Constanța.

 

„Prin această inaugurare ne dorim să dezvoltăm rețeaua de parteneri și să creștem comunicatea Barrier din județul Constanța. Veți găsi în BARRIER® un parter de încredere, care vă va fi alături pe tot parcursul procesului de alegere, configurare și instalare a noilor ferestre si uși. Ne asumăm responsabilități și proiecte pe care le ducem întotdeauna la bun sfârșit cu transparență, inovație și încredere, oferind soluții personalizate pentru orice timp de locuință. Mii de români beneficiaza deja de calitatea produselor BARRIER® și, de aceea, rețeaua de parteneri este foarte importantă pentru noi”, spune Domnul Adrian Gârmacea, Director General Electric Plus.

 

Sistemul de francize BARRIER® este unul rentabil și profitabil, iar partenerii francizați reprezintă un punct strategic foarte important pentru dezvoltarea companiei. Modalitatea de a obține o franciză este simplă și implică riscuri minime din partea partenerului. Franciza BARRIER® oferă o afacere solidă care cu o investiție bilaterala, atât din partea francizatului, cât și din partea francizorului, consolidează o activitate comercială care aduce un profit consistent lunar. Pentru a intra în sistemul de francize BARRIER® este necesară o taxă în valoare de 5.000 de euro, fără a plăti ulterior redevențe. Această taxă îi asigură francizatului atât drepturile de exploatare ale brandului, produselor și sistemelor de lucru BARRIER®, cat și susținerea companiei în activitatea de marketing și de pregătire a noilor angajați.

 

BARRIER® are francize în mai multe orașe ale țării: Bacău, Baia Mare, Brașov, Brăila, Buzău, Câmpulung Moldovenesc, Cluj-Napoca, Constanța, Focșani, Galați, Iași, Ploiești, Rădăuți, Satu Mare, Sibiu, Tulcea și Zalău. De asemenea, BARRIER® este prezent și în câteva țări din Uniunea Europeană.

barrie-franciza-mangalaia-7

barrie-franciza-mangalaia-8

barrie-franciza-mangalaia-3

barrie-franciza-mangalaia-6

barrie-franciza-mangalaia-4

barrie-franciza-mangalaia-5

barrie-franciza-mangalaia-2

barrie-franciza-mangalaia-1