Blog

BARRIER sărbătorește deschiderea unui nou showroom în Brașov

BARRIER anunță oferte speciale cu ocazia evenimentului care marchează deschiderea celui mai nou showroom din Brașov. Artiștii tâmplăriei termoizolante pregătesc combinații ingenioase în noul showroom. Deschiderea urmează ruta de dezvoltare a showroom-urilor BARRIER din România și reprezintă al doilea showroom din Brașov.

”Suntem încântați să extindem pentru clienții noștri experiența ferestrelor care îți protejează căminul cu un nou punct de atracție BARRIER. Ne păstram astfel promisiunea de a încuraja menținerea unei eficiențe energetice, design și calitate.”  (Valentin Stan – Manager Vânzări)

Consultanții BARRIER folosesc ”ingrediente” speciale – diverse tipuri de feronerie și sticlă, în combinații unice, pentru a oferi câte un produs personalizat pentru fiecare client. În acest fel, Barrier încurajează toți clienții să intre în showroom și să testeze produsele, care de Paște te încarcă cu energie și în restul zilelor te ajută să o păstrezi.

BARRIER înțelege și promovează investițiile în ceea ce contează și oferă toate informațiile tehnice pentru produsele expuse în showroom. Cu o largă varietate de produse și servicii, căminele devin mai prietenoase alături de ”aliați” precum izolarea termică, controlul solar, confortul vizual, economia de energie ș.a.

Odată cu inaugurarea showroom-ului, BARRIER prezintă clienților săi o experiență de luxe completă, mizând pe atributele sale definitorii: individualitate și rafinament. Gama de produse BARRIER este de inspirație germană, oferind o selecție extrem de diversificată și particularizată în funcție de nevoile fiecărui consumator.

„După ce, pe parcursul mai multor ani, am convins publicul de calitatea produselor și serviciilor noastre, suntem încântați acum să primim clienții BARRIER într-un showroom elegant, foarte modern și să prezentăm cele mai noi tendințe în materie de tâmplărie termoizolantă.” (Adriana Mazilu – Manager Dezvoltare Francize)