Blog

Clujul a dat startul proiectului BARRIER TEST MOBIL

Clujul a dat startul proiectului BARRIER TEST MOBIL, prima experiență de VR din România realizată de un producător de tâmplărie termo-izolantă. Într-un SHOWROOM MOBIL INTERACTIV de 20 de metri pătrați, persoanele interesate  interacționează cu produsele BARRIER® și, în același timp, participă la o experiență virtuală 3D în interiorul camionului special amenajat.

Așteptăm consumatorii cu giveaways și premii constând în 5 city breakuri la Berlin. Regulamentul concursului și detaliile de participare se găsesc pe webisite-ul www.barrier.ro/testmobil.

Proiectul desfășurat în parteneriat cu Discovery și Top Booking, se ridică la o investiţie de peste 150.000 de euro şi se va derula în 16 orașe din întreaga țară (Cluj, Sibiu, Brașov, Ploiești, Mangalia, Constanța, Tulcea, Galați, Focșani, Tecuci, Bacău, Iași, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Baia Mare, Timișoara), în perioada 26 mai – 17 septembrie 2017.

În fiecare oraș, showroom-ul mobil va poposi timp de trei zile, de vineri până duminică, 10 ore în fiecare zi. În cadrul proiectului vor fi oferite peste 700 de premii.