Le mulțumim și îî felicităm pe înotătorii noștri: Biatrice Gherghelucă, Gabriel Ilieș, Paolo Moraru, Clara Gherase, Ștefan și Gabriela Zoican! Swimathon a adus din nou comunitatea împreună!

Blog

Echipa Barrier de la Swimathon Bacău, locul I, pentru totdeauna, în inimile noastre!

Ieri am înotat pentru o cauză nobilă! Echipa Barrier, partener de tradiție al Swimathon Bacău, a făcut valuri, din nou, în cea de-a cincea ediție a proiectelor și inițiativelor locale. Le mulțumim și îi felicităm pe înotătorii noștri: Biatrice Gherghelucă, Gabriel Ilieș, Paolo Moraru, Clara Gherase, Ștefan și Gabriela Zoican! Swimathon a adus, din nou, comunitatea împreună!

De cinci ani, susținem Swimathon Bacău pentru a aduce comunitatea împreună în jurul inițiativelor, proiectelor și cauzelor locale. Acest eveniment oferă contexul ideal pentru ca asociațiile, fundațiile, organizațiile, grupurile de inițiativă să mobilizeze oameni și resurse financiare care să ajute comunitatea băcăuană în activitățile pe care le desfașoară și în implementarea proiectelor și cauzelor înscrise la Swimathon.

Swimathon este despre oameni, despre responsabilitate, despre o comunitate dispusă să se implice cu efort personal, cu timp și energie pentru a susține idei și proiecte băcăuane. Suntem recunoascători că am participat la acest eveniment în care sute de oameni vin, în același loc și în același timp, să facă valuri pentru comunitate!

Am înotat pentru ca Swimathon Bacău să existe! Acest eveniment al comunității adună în jurul lui oameni cărora le pasă de proiectele, ideile și cauzele băcăuane și sunt dispuși să se implice. Am înotat pentru că Bacăul are nevoie să își motiveze, să își sărbătorească și să își premieze inițiativa, implicarea și oamenii care se gândesc la dezvoltarea lui.

Echipa Barrier de la Swimathon Bacău, locul I, pentru totdeauna, în inimile noastre!

Avem echipă, avem valoare, echipa Barrier e cea mai tare!