Blog

Ferestre potrivite pentru investiția ta!

Alegerea ferestrelor este un pas important pentru definirea eficienței investiției tale. Dar cum poți avea certitudinea că ai ales modelul de ferestre potrivit, nu doar din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere termic și al eficienței cost – beneficii? Până la urmă tot procesul de alegere stă în mâinile tale și în cât de bine cunoști produsele de pe piață și necesitățile pe care le ai în vedere când faci această achiziție.

În showroom-urile Barrier poți găsi produsele de care ai nevoie, chiar dacă este vorba de proiecte de reamenajare, proiecte mici sau mari. Pentru a ușura alegerea, am creat un grafic simplu, care pune accent pe calitățile produselor Barrier, prezentând tipologia de proiecte în care se recomandă a fi utilizate. Poți consulta graficul înainte de prima discuție cu specialistul Barrier, pentru a avea o mai bună idee asupra specificațiilor dorite.

Pentru detalii personalizate te invităm să faci o vizită la unul dintre showroom-urile Barrier pentru a primi consilierea necesară din partea specialiștilor noștri. Diferența dintre produsele noastre constă doar în materialele utilizate, specifice unor aplicații funcționale recomandate. Toate produsele Barrier sunt realizate la cele mai înalte standarde, indiferent de modelul ales!