Barrier continua implementarea sistemului de franciză

Barrier, liderul național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, a tăiat panglica pe data de 22 ianuarie, la Satu Mare, unui nou magazin în sistem de franciză, continuând astfel cu noul model de business pe piața pe care activează. Fiecare francizat va trebui să achite o taxă pentru franciză, care îi asigură drepturile de exploatare ale brandului, produselor și sistemelor de lucru Barrier.

Barrier a deschis un nou showroom în franciză

Barrier, lider național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, a inaugurat pe data de 15 ianuarie, la Radăuți, un nou magazin în sistem de franciză, continuând astfel cu noul model de business pe piața pe care activează. Fiecare francizat va trebui să achite o taxă pentru franciză în valoare de 5.000 Euro, care îi asigură drepturile de exploatare ale brandului, produselor și sistemelor de lucru Barrier.

Barrier a inaugurat un nou magazin in sistem de franciză

Barrier, lider național in producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, a inaugurat pe data de 8 ianuarie, la Nehoiu, o nouă franciză, inițiind astfel un nou model de business pe piața pe care activează. Taxa pentru franciza Barrier este de 5.000 Euro și asigură drepturile de exploatare ale brandului, produselor și sistemelor de lucru Barrier.

Barrier a sprijinit competiţia sportivă „Cupa 1 decembrie 2014”

„Cupa 1 decembrie 2014” a reprezentat pentru compania Barrier o nouă ocazie de a susţine copiii talentaţi, cât şi proiectele organizate în Bacău.

Barrier a inaugurat prima franciză din domeniul tâmplăriei PVC

Barrier, lider național in producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, a inaugurat pe 17 noiembrie, la Bacău, prima franciză, inițiind astfel un nou model de business pe piața pe care activează. Taxa pentru franciza Barrier este de 5.000 Euro și asigură drepturile de exploatare ale brandului, produselor și sistemelor de lucru Barrier.

Barrier -Swimathon Bacau 2014

Barrier a participat pe 30 octombrie, la Swimathon Bacau, evenimentul caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru o cauză sociala a comunitatii.
Astfel, compania noastra si-a dorit sa se implice si sa sustina competitia sportiva care a avut loc la Bazinul Olimpic de Inot din Bacau, obtinand un meritat loc 7.

Barrier a susținut tinerii cu rezultate excepționale, la „Gala Învățământului Băcăuan”

Barrier, liderul național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, a participat vineri, 7 noiembrie la „Gala Învățământului Băcăuan” pentru a susține si sprijini tinerii cu rezultate excepționale, cât și profesorii care le-au ghidat parcursul educațional.
În cadrul Galei Învățământului Băcăuan, aflată la cea de-a VIII-a ediție, au fost premiați aproximativ 500 de elevi, studenți, profesori, consilieri educativi și directori pentru rezultatele remarcabile obținute în anul școlar 2013-2014.

Electric Plus, Campioana in Business

Pe data de 21 octombrie a avut loc la Iași Conferința Campioni în Business 2014, în cadrul căreia au fost premiați cei mai dinamici antreprenori din regiunea Moldovei în dezvoltarea mediului de business.

Compania Electric Plus, prin brandul său Barrier- lider național pe piața tâmplăriei termoizolante din PVC, a fost desemnată de către prestigioasa publicație de business, Ziarul Financiar, câștigătoare la categoria „Companii mici”, fiind considerată unul dintre performerii de top ai mediului de business din România

Turul Europei arhitecturale: 100 de obiective în doar 14 zile

Un grup de studenți de la Facultatea de Arhitectură din București au ocazia unică de a vizita cele mai impresionate clădiri, birouri, muzee și expoziții de profil din Europa, în țări precum Elveția și Italia, în cadrul programului Europa arhitecturală. De asemenea, studenții români au șansa să se întâlnească cu renumiți arhitecți europeni.

Ce faci în weekend ? Cumpără ferestre și uși Barrier, participă la tombola lunară și poți pleca în weekend la Poiana Brasov!

Promoția este valabilă în perioada mai 2014 – mai 2015. Premiul constă într-un pachet de weekend pentru două persoane, cu mic dejun, la Hotel Miraj**** din Poiana Brașov și va fi acordat lunar, timp de 12 luni, începând cu luna iunie 2014.

Barrier se implica intr-un nou proiect al celor de la FSC al celor de la Fundatia de Sprijin Comunitar

Barrier a raspuns afirmativ pe data de 27 iunie, invitatiei celor de la Fundatia de Sprijin Comunitar, pentru a sarbatori implinirea unui an de la inaugurarea proiectului satul Milly din Buhusi.

Barrier susține programele sociale ale Fundației de Sprijin Comunitar

Barrier a participat la o nouă ediție a

Galei Premiilor Comunității Băcăuane,
care a avut loc la Centrul de Evenimente Levisticum, Bacău, în data de 15 mai, ora 18.00.

Barrier nominalizată la Premiile Pieței ... Premiile Pieței de Tâmplărie Termoizolantă EURO-Fereastra 2014

Echipa Barrier anunță faptul că firma noastră

a fost nominalizată la Premiile Pieței de Tâmplărie Termoizolantă
EURO-Fereastra 2014. Evenimentul se află la cea de-a șasea ediție și
a devenit deja o tradiție pentru branșa autohtonă de profil.

Saptamana Altfel în casa Barrier

În cadrul programului “Săptămâna Altfel”,

elevii claselor a VI-a de la Școala Mihail Sadoveanu din Bacău,
au fost prezenți joi, 10.04.2014, la sediul Barrier® pentru a avea
un prim contact cu activitățile pe care le vor putea desfășura pe viitor.

11EVEN eveniment în premieră la Bacău, susținut de BARRIER

Miercuri 7 mai, Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov”,

Bacău a găzduit, în premieră, evenimentul 11Even.
Înțelegând importanța unei manifestări de acest tip,
Barrier® a participat alături de organizatori ca sponsor principal.