Barrier a susținut tinerii cu rezultate excepționale, la „Gala Învățământului Băcăuan”

Barrier, liderul național în producția de tâmplărie termoizolantă din PVC, a participat vineri, 7 noiembrie la „Gala Învățământului Băcăuan” pentru a susține si sprijini tinerii cu rezultate excepționale, cât și profesorii care le-au ghidat parcursul educațional.

În cadrul Galei Învățământului Băcăuan, aflată la cea de-a VIII a ediție, au fost premiați aproximativ 500 de elevi, studenți, profesori, consilieri educativi și directori pentru rezultatele remarcabile obținute în anul școlar 2013-2014.

“Suntem bucuroși că am putut fi prezenți la acest eveniment și că putem sprijini tinerii talentați. „Gala Învățământului Băcăuan” reprezintă o nouă oportunitate de a ne implica activ și de a oferi suportul necesar comunității din Bacău. Sistemul educațional românesc are profesori valoroși, cât și elevi și studenți care merită toată atenția și dedicarea noastră.”, afirmă Adrian Gârmacea, directorul general al companiei producătoare Barrier.

“Gala Învăţământului Băcăuan” este un eveniment ce se desfășoară în fiecare an la Bacău, de aceasta dată având loc la Teatrul de Vară ”Radu Beligan”.