Electric Plus, Campioana in Business

Pe data de 21 octombrie a avut loc la Iași Conferința Campioni în Business 2014, în cadrul căreia au fost premiați cei mai dinamici antreprenori din regiunea Moldovei în dezvoltarea mediului de business.

Compania Electric Plus, prin brandul său Barrier- lider național pe piața tâmplăriei termoizolante din PVC, a fost desemnată de către prestigioasa publicație de business, Ziarul Financiar, câștigătoare la categoria „Companii mici”, fiind considerată unul dintre performerii de top ai mediului de business din România.

Campioni în Business este un program dedicat antreprenoriatului, care descoperă, promovează și premiază cei mai de succes antreprenori români. Proiectul reunește în fiecare an, în cadrul unor conferințe regionale organizate în Cluj, Iași și București, companii de succes din România, dar și investitori și consultanți financiari de top care dezbat teme de actualitate ale comunității precum și studii de caz.

Conferința a avut și o componentă de dezbatere și analiză. Investitori și consultanți de top au discutat despre situația economică a României, dar și despre cele mai noi prognoze macroeconomice.