Blog

Pentru tecuceni, showroom-ul Barrier se deschide azi!

Gabriel Rusu s-a gândit să preia rolul de administrator de franciză Barrier, în Tecuci.

După o analiză atentă a diferitelor oportunități, franciza Barrier corespunde cu profilul său, iar abilitățile sale îi folosesc în managementul francizei. Noi venim cu rețeta de business (know how-ul), iar Gabriel ca și partener cu investiția și implicarea în managementul activității de zi cu zi.

”Dorinta de a avea un business al meu este  una mai veche, astfel că am explorat mai multe concepte și idei, de-a lungul timpului. Ideea unei francize Barrier a venit natural. ” (Gabriel Rusu – Adimistrator  franciză Tecuci)

Pe glob, intersecția paralelei 45°51’06” latitudine nordică cu meridianul 27°25’56” longitudine estică stabilește poziția matematică unică a municipiului Tecuci – oraș cu un comerț în continuă dezvoltare.

Într-un asemenea mediu, deschidem un showroom Barrier la Tecuci – important centru de tranzit și de schimb pentru ”negustorii” din țările de la nordul și de la vestul Moldovei, cât și pentru cei din regiunile limitrofe.

”Franciza Barrier a fost înființată pornind de la o idee simplătâmplărie de calitate la momentul potrivit și locul potrivit. Combinația de profesionalism și pasiune a dus brandul Barrier pe primul loc la nivel național în domeniul tâmplăriei termoizolante.” (Sebastian Ștefănescu – Regional Sales Manager)

Conceptul care a stat la baza acestei afaceri a fost acela de a oferi permanent asistență clienților, precum și atenția cuvenită tâmplăriei  acestora, printr-o gamă largă de servicii, printr-o servire de înaltă calitate, cu o politică de prețuri simplă și clară șun termen garantat de livrare.

Franciza Barrier este un lanț de showroom-uri consacrat ca fiind reper pentru bunul gust în materie de tâmplărie, oferind o experiență inedită în piața din ce în ce mai aglomerată din România.

Mulți oameni visează să aibă propria afacere sau o mică afacere la coltul străzii; adesea, acest vis nu poate fi îndeplinit din lipsa capitalului necesar pentru demararea afacerii. Noi oferim posibilitatea de a opera propria afacere cu o investiție inițială redusă.

Brandul Barrier redă experiența full a unui showroom, de la calitatea deosebită a produselor până la fluxul mare de clienți pe care îl poate deservi.

Cu un partener puternic lângă voi, vă puteți bucura de libertate antreprenorială și vă bazați pe experiența și siguranța unui sistem deja format. Orientarea către parteneri și colaborarea flexibilă au prioritate la Barrier.

Franciza Barrier se adresează celor care caută libertate, dar și independența financiară și mai mult timp pentru familie și propria persoană.