Cum se alege sticla potrivită pentru ferestre? Cum se alege corect pachetul de sticlă?

Alegerea pachetului de sticlă este un proces care rafinează și desăvârșeste rolul ferestrelor și ușilor dumneavoastră Barrier®.

Cum aleg profilul? ferestre și uși pe măsura ta

Profilele din PVC asigură îndeplinirea funcțiilor ferestrelor și ușilor: rezistență și portanță, manevrabilitate și stabilitate, siguranță antiefracție și meteorologică și, nu în ultimul rând, izolare termică și fonică.

Întreținerea anuală crește durata de viață a ferestrelor

Ca orice alt element de construcții, ferestrele sunt supuse uzurii normale. Pentru a menține pe termen lung valoarea ferestrelor, este important să țineți cont de câteva sfaturi practice și indicații cu privire la manevrarea și îngrijirea acestora.

Importanța foliilor de montaj etanșeizarea rostului crește eficiența izolării

Barrier® utilizează o tehnologie nouă prin folosirea benzilor autoexpandabile, a benzilor care transmit aburi și a celor care nu transmit. Izolarea are o influență decisivă în calitatea conexiunii dintre fereastră si zidărie, datorită faptului că umiditatea sau înghețul stratului izolant creează o barieră termică ce produce pierderi mari de căldură.

Importanța foliilor decor

Foliile decorative oferă ferestrelor, uşilor şi altor suprafeţe exterioare culori frumoase, modele cu texturi de lemn şi structuri de suprafaţă sofisticate care rezistă zeci de ani.

Noile rulouri din aluminiu protecție eficientă indiferent de vreme

Rulourile oferă un plus de protecţie pentru ferestre și pentru căminul dumneavoastră, atât în faţa vremii şi a zgomotelor, cât şi a tentativelor de efracţie.