Cum alegi ușile de garaj potrivite pentru spațiul tău

Cum alegi

ușile de garaj potrivite pentru spațiul tău

Mașina este partenerul tău de nădejde. De la excursii la activitățile din viața de zi cu zi, dar și în situațiile de urgență, mereu trebuie să te poți baza pe mașina ta.

Pentru a face față cu succes intemperiilor vremii, dar și pentru a-i crește durata de viață, mașina are nevoie de un spațiu dedicat, care să-i asigure o protecție eficientă.

De aceea, trebuie să acorzi atenție aspectului garajului pe care l-ai ales pentru a-ți menține vehiculul în siguranță. Dacă garajul este amplasat în apropierea casei, acest ansamblu nu trebuie să facă notă discordantă cu designul locuinței.

Tendințele actuale recomandă ca ușa garajului să vină în completarea celorlalte deschideri din ansamblul rezidențial: uși, ferestre sau rulori. Nu doar aspectul estetic primează, ci și funcționalitatea.

Ținând cont de acest aspect, noi îți vom oferi câteva criterii valabile pentru alegerea ușii de garaj potrivite.

Rezistență și fiabilitate pentru garajul tău

Rezistența ușii de garaj alese este foarte importantă pentru că aceasta este o investiție pe termen lung. De aceea, trebuie să fii foarte atent la raportul calitate – preț.

Secretul modelelor ușilor de garaj Barrier constă în materialele de înaltă calitate, feroneria și accesoriile premium. Feroneria atent executată contribuie la închiderea ermetică a ușii, favorizând etanșeitatea.

Laturile ușii de garaj pentru casă sunt prevăzute cu garnituri de etanșare flexibile și fiabile. Datorită acestor garnituri, apa sau curenții de aer sunt ținuți la distanță de garajul tău, iar interiorul nu este deteriorat.

În plus, ușile de garaj Barrier sunt proiectate din materiale cu o rezistență crescută la acțiunea razelor solare. Un model robust la un preț accesibil sunt ușile secționale de garaj Barrier YK. Panourile care intră în componența acestui model sunt concepute din oțel anticoroziv prin zincare și acoperite cu pulberi în câmp electrostatic, formulă care le crește durabilitatea în timp.

Coeficient termic ridicat și izolare fonică

În materie de uși, coeficientul termic rămâne un aspect foarte important pentru că îți creează confort și îți scade cheltuielile.

Așa cum ai văzut deja, materialele premium din care sunt confecționate ușile de garaj Barrier sunt elemente care contribuie la capacitatea termoizolantă, menținând un mediu plăcut în interiorul garajului.

Panourile din oțel anticoroziv conțin o termoizolație din spumă poliuretanică ignifugă. Modelele de uși de garaj Barrier Igloo ating performanța energetică pentru că panourile care intră în componența lor sunt cu 50% – 100% mai groase decât panourile fabricate pentru o ușă standard.

Spațiul de la interior nu este izolat doar termic, ci și fonic, astfel încât tu să-ți poți desfășura treburile necesare într-o atmosferă liniștită și intimă.

Securitate ridicată pentru mașina ta

Dacă în fiecare moment te gândești la siguranța mașinii tale, acum șirul de gânduri stresante poate lua sfârșit. Barrier îți pune la dispoziție sisteme antiefracție eficiente care îți păstrează mașina în siguranță, departe de posibile jafuri sau șocuri mecanice.

Dacă garajul este poziționat cu ieșire în stradă, un sistem antiefracție este o necesitate care nu mai poate fi amânată. Ușile de garaj pot fi îmbunătățite cu sisteme antiefracție în funcție de nevoile tale și de particularitățile zonei tale de acces.

Indiferent că ai optat pentru o ușă de garaj tip rulou sau o ușă secțională, alternativele de sisteme antiefracție sunt variate, iar prețurile sunt prietenoase pentru orice tip de buget.

Un plus de funcționalitate datorită accesoriilor eficiente

Ușile de garaj Barrier se remarcă prin funcționalitate și prin componenta modernă consolidată prin accesoriile și sistemele mecanice pentru porți.

La Barrier găsești accesorii diverse pentru automatizarea porților. Acum îți poți automatiza porțile cu sisteme moderne de control la distanță, reușind să-ți păstrezi mașina în siguranță din orice zonă a casei.

Pentru a evita neplăcerile, îți poți îmbunătăți zona de acces și prin montarea unor bariere de restricționare a căilor de circulație sau a barierelor de rezervare a locului de parcare.

Un design greu de egalat

Aspectul estetic al ușilor de garaj răspunde celor mai înalte exigențe impuse de clienții noștri. Designul și paleta cromatică sunt foarte importante pentru o zonă de acces cu aspect armonios, iar experții Barrier te pot ajuta în alegerea ușii de garaj potrivite.

Dacă iubești lumina, atunci o alegere inspirată sunt ușile secționale Barrier CRISTAL, cu suprafețe vitrate prin care lumina naturală pătrunde cu ușurință în interior.

Dacă zona de acces de care dispui nu este foarte vastă, atunci ușile tip rulou sunt alegerea ideală pentru că se potrivesc în spații de montaj reduse. Acestea sunt realizate din lamele metalice din aluminiu sau oțel, fiind foarte atractive ca design, cât și rezistente.

Indiferent de nevoile tale, la Barrier găsești cele mai bune uși de garaj, atât uși de garaj rezidențiale, cât și uși de garaj industriale. Ușile de garaj industriale sunt proiectate pentru halele industriale, unde lucrul cu autovehiculele este la ordinea zilei. Aceste uși conferă siguranță la locul de muncă și facilitează procesul de încărcare – descărcare marfă.

Descoperă ușa de garaj potrivită nevoilor tale și păstrează-ți mașina în siguranță!