Folosește inteligent spațiul cu uși culisante premium

Cine spune că un perete nu poate fi în întregime din sticlă?

Suprafețele cu deschidere mare permit vitrarea spațiului pentru obținerea unei încăperi moderne, luminoase și relaxante. Și dacă îți faci probleme în ceea ce privește zgomotul de la exterior și pierderile de căldură, uită tot ce credeai până acum.

Soluțiile Barrier pentru uși culisante transformă peretele într-un geam imens. Mai mult, îți oferă posibilitatea de a avea o deschidere către exterior mare cât un perete. Totul, fără a pierde din confortul la interior cu care te-ai obișnuit.

Ușile culisante se pot realiza pe seria de profile Barrier 70, 80+ și 100 ceea ce înseamnă că te bucuri de un grad de izolare fonică și termică peste standarde. Și, nu în ultimul rând, protejezi casa prin sisteme rezistente la încercările de pătrundere prin efracție.

Uși glisante în perete din PVC sau aluminiu. Economisește spațiu
Design funcțional pentru spații cu stil

Barrier Smart Slide

Ușile culisante Barrier Smart Slide sunt un ansamblu flexibil, ușor de montat și utilizat în orice spațiu. Indiferent că plănuiești să redai un aspect modern locuinței tale sau să faci renovări de calitate, ușile culisante îți vin în ajutor prin designul atractiv și funcțional.

Barrier Patio Alversa

Fiecare plan de amenajare interioară te provoacă să găsești soluția perfectă de îmbinare a esteticului cu funcționalul. La Barrier, am ales să răspundem acestei provocări prin intermediul ușilor Barrier Roto Patio Alversa, ideale pentru extinderea spațiilor personale.

Un mecanism de funcționare practic și modern
Materiale de înaltă calitate și design de excepție

Barrier HST Geneo

Pentru zone de acces cu un design inspirat, dar și rezistente, experții Barrier îți oferă ușile culisante cu ridicare HST Geneo, concepute din material Hightech RAU_FIPRO. Materialele utilizate amplifică performanța energetică a ușilor Barrier HST, cât și etanșeitatea la vânt și averse.