Uși armonice: soluții inovative pentru suprafețe cu deschideri mari

Proiecte de design pentru o locuință ca o oază de relaxare

Îți dorești ca fiecare clipă petrecută la interior să te scoată din rutina zilnică și să-ți ofere momente cu adevărat inedite? Alege să creezi o terasă în propria casă fructificând suprafața cu deschidere mare care îți stă la dispoziție.

Ușile armonice sunt soluții inovative prin care poți schimba proiectul casei tale. Bucură-te de o priveliște reconfortantă din confortul locuinței indiferent de anotimp. Lasă lumina naturală să pătrundă la interior și privește cu încredere fiecare provocare din viața ta. Pentru că starea ta de bine își găsește mereu  resursele acasă.

Descoperă Barrier Harmonique

Ușile armonice Barrier – armonie din toate perspectivele

Transformă casa în terasă cu ușile armonice Barrier Harmonique. Ai mobilitate pentru libertate mare de deschidere a ușilor datorită sistemului tip acordeon format din foi armonice mobile pliant-culisante.

Ușile armonice rezolvă problema obstacolului unei traverse și permit deschiderea totală pentru o priveliște cu adevărat impresionantă.

Acționarea ușilor se face ușor și rapid datorită feroneriei de calitate superioară și a materialelor de cea mai bună calitate folosite în fabricarea soluțiilor Barrier.

În plus, Barrier Harmonique asigură un grad ridicat de izolare termică și fonică pentru momente liniștite în fiecare zi.

Siguranța casei tale nu a fost nici ea uitată. Ușile armonice pot fi echipate cu sisteme speciale de blocare și cu ansambluri de sticlă prevăzute cu protecție crescută împotriva loviturilor sau încercărilor de pătrundere prin efracție.

  • Uși armonice de mari dimensiuni Barrier. Uși armonice pe șine fixe. Uși armonice încorporate în pardoseală. Calitate premium. Oferte de preț personalizate.