Ferestrele Barrier 70: confort peste standarde

Confortul termic și izolația fonică pentru spațiile tale

Atunci când amenajezi spații de locuit și nu numai trebuie să stabilești etape de implementare pentru proiectul tău.

Alegerea ferestrelor se află printre primii pași pe care trebuie să îi faci. De aceea, ai nevoie de soluții eficiente, fiabile și cu durată lungă de viață. Dar, mai ales ai nevoie de investiții care să nu îți afecteze bugetul.

Barrier 70 sunt ferestrele în care poți investi cu încredere. Cu Barrier 70 te bucuri de numeroase avantaje, totul la un preț corect pentru proiectul pe care trebuie să îl finalizezi.

De ce să alegi fereastra Barrier 70

Liniștea și siguranța unei ferestre de calitate

Ferestrele Barrier 70 asigură un nivel de izolare termică și fonică peste standard. Ferestrele sunt dotate cu feronerie și pachete de sticlă performante pentru obținerea unui grad de izolare ridicat. În plus, ferestrele sunt rezistente la fenomenele meteo extreme cum ar fi vânt în rafale puternice sau ploi în averse. Economisești an de an la factura de energie atât pe timp de vară, dar mai ales pe timp de iarnă.

Preț echilibrat pentru succesul proiectelor tale

Am gândit soluțiile Barrier pentru a fi cele mai eficiente indiferent de specificul proiectului tău. De aceea ferestrele Barrier 70 sunt investiții de lungă durată, amortizabile în scurt timp. Costul este unul care nu îți va destabiliza bugetul și va fi conform cu spațiul de amenajat sau aflat în curs de modernizare. Gândim soluții personalizate pentru a furniza produse adaptabile perfect fiecărui proiect.

Perfecte pentru lucrări de reabilitare și modernizare

În proiectele de reabilitare și modernizare înlocuirea ferestrelor vechi este de cele mai multe ori o etapă care nu poate fi evitată. Barrier îți propune ferestre cu performanțe peste caracteristicile tâmplăriilor din PVC dintr-o generație anterioară, într-un orizont de 5, 6 ani. Iar reducerea facturilor la încălzire și fiabilitatea ferestrelor în timp sunt aspecte de care o să te bucuri începând cu primele luni de utilizare.

Profile REHAU Euro-Design 70

Profilele REHAU Euro-Design 70 combină performanțele crescute ale ferestrelor de înaltă calitate cu o investiție inteligentă. Pe scurt, investești o sumă corectă care nu îți afectează bugetul. Desigur, te bucuri de ferestre premium cu ajutorul cărora poți salva cu până la 75% din pierderile de energie pe care le aveai până să alegi schimbarea ferestrelor vechi.

Design distinctiv

Ferestrele Barrier 70 sunt echipate cu profilele REHAU Brillant-Design care pun în valoare fiecare particularitate de design. Ai astfel ferestre de cea mai bună calitate și care modernizează prin aspect și stil spațiul care urmează să fie amenajat. Gradul ridicat de strălucire oferă o imagine premium iar formula pentru suprafețe HDF (High Definition Finishing) dezvoltată de REHAU permite o întreținere ușoară a ferestrelor.

Protecție crescută împotriva loviturilor

Ferestrele Barrier 70 au protecție antiefracție fiind dotate cu feronerie specială ROTO Lux. Alături de feroneria rezistentă ansamblul de sticlă cu 3 foi asigură protecție optimă împotriva intervenției cu instrumente grele, inclusiv ranga cu gheare. În plus, fereastra poate fi dotată cu elemente de blocare care sporesc gradul de siguranță la interior.

Barrier 70: caracteristici tehnice și performanțe

 • material profil: PVC
 • coeficient de izolare termică: Uf până la 1,3 W/m²K
 • clasa de izolare fonică: 4
 • protecție antiefracție: WK2
 • grosime profil: 70 mm
 • lățime vizibilă profil: 96 mm
 • număr de camere constructive: 5 camere
 • grosime pereți camere: 3 mm
 • garnituri: 2 rânduri
 • feronerie: Roto cu balamale vizibile pe tocul ferestrei
 • pachete de sticlă: (min/max, mm) 24 – 40 mm
 • culori în gamă extinsă – cașerare sau vopsire