Ferestrele Barrier: soluții optime pentru fiecare proiect

Ferestre Barrier din PVC cu durabilitate crescută și performanțe de top

Fiecare proiect este unic. Fie că vorbim despre spații de locuit, zone rezidențiale, ansambluri industriale, sau locații în care vrei să pui bazele unei afaceri locale, proiectul tău are nevoie de soluții adaptabile unor cerințe specifice.

Iar pentru fiecare proiect, alegerea ferestrelor din PVC reprezintă cea mai importantă etapă pe care va trebui să o parcurgi.

Barrier îți oferă diversitate în această privință alături de suport și consultanță de specialitate. Avem soluții personalizabile pentru fiecare tip de spațiu și asigurăm ferestre performante, de cea mai bună calitate.

Indiferent de produsul către care vei opta, noi te asigurăm că o să beneficiezi de:

  • Ferestre durabile, care nu își pierd din calitate odată cu trecerea timpului.
  • Produse performante la prețuri accesibile indiferent de specificul proiectului.
  • Izolare termică și fonică care te va impresiona încă de la prima utilizare.
  • Soluții variate de personalizare și un design pe măsura așteptărilor.
  • Profile, feronerie și accesorii de cea mai bună calitate.
  • Protecție crescută împotriva încercărilor de intrare prin efracție.

 

Soluțiile Barrier pentru ferestre din PVC

Fereastra Barrier 100

Concepute special pentru proiectele caselor pasive, ferestrele Barrier 100 sintetizează toată experiența noastră în materie de ferestre și profile capabile să garanteze o izolare termică și fonică greu de egalat. Desăvârșește proiectul tău pentru locuințe pasive alegând soluții tehnice peste așteptări.

Barrier 100
De unde cumpăr
De unde cumpăr

Fereastra Barrier 95 Neo

Ferestrele Barrier 95 Neo au fost gândite pentru întregirea conceptului de casă modernă, adăugând un plus de comoditate și siguranță locuinței tale. O soluție optimă pentru casa ta de acum și cea din viitor, cu un aspect decupat din reviste.

Fereastra Barrier 85

Barrier 85 îndeplinește cu succes criteriile de evaluare ale unei ferestre de înaltă calitate prin îmbinarea perfectă dintre latura estetică și cea funcțională. Finisajele realizate cu precizie transformă ferestrele Barrier 85 într-o investiție inspirată pentru viitorul casei tale. 

Barrier 85A++
De unde cumpăr
Barrier 80+
De unde cumpăr

Fereastra Barrier 80

Barrier 80 este fereastra noastră din PVC cea mai performantă. Beneficiezi de caracteristici tehnice și performanțe premium într-un pachet care te va surprinde prin detaliile de design  – toate avantajele unei ferestre premium, într-un ansamblu de doar 80 de milimetri.

Fereastra Barrier 75

Alege fereastra Barrier 75 pentru cel mai avantajos raport calitate/preț. O fereastră care te ajută să te bucuri de confort termic la interior indiferent de vremea de afară, alături de un design premium care nu-și va schimba aspectul pentru mult timp.

Barrier aRXA++
De unde cumpăr
Barrier 70
De unde cumpăr

Fereastra Barrier 70

O fereastră perfectă pentru lucrările de reabilitare și modernizare, Barrier 70 nu te va dezamăgi. Alege avantajele unor profile de calitate prevăzute cu protecție crescută împotriva loviturilor. Mai mult, alege o soluție premium cu ajutorul căreia poți salva cu până la 75% din pierderile de energie pe care le aveai până să alegi schimbarea ferestrelor vechi.