4 motive pentru care să alegi noua fereastră Barrier 95 Neo

4 motive pentru care să alegi noua fereastră Barrier 95 Neo

Dacă ești în căutarea unei soluții pentru a te bucura de o locuință sigură și călduroasă, ferită de zgomotele de afară, atunci Barrier 95 Neo este ceea ce ai nevoie. O fereastră de calitate care asigură o notă modernă și etanșeitate ridicată.

Poate că nu te gândești la o casă pasivă sau la cum să reduci costurile la energie. Însă dacă vrei un aspect simplu și modern al casei, fereastra Barrier 95 Neo vine cu toate avantajele la pachet. Te poți bucura de beneficiile unei tâmplării PVC de calitate și de un design unic al locuinței.

Descoperă în cele ce urmează de ce să alegi pentru locuința ta fereastra Barrier 95 Neo.

Avantajele ferestrei Barrier 95 Neo pentru locuință

Fiecare fereastră din gama Barrier aduce în casa ta confort sporit, atât pe plan termic și fonic, cât și în ceea ce privește siguranța. Ce este nou la fereastra Barrier 95 Neo? Tehnologia folosită pentru construirea geamului sporesc beneficiile pe care le cunoșteai până acum la tâmplăria PVC.

Ai o casă sigură și rezistentă la efracție, fără să te gândești măcar să montezi feronerie de securitate pentru ferestre. Barrier 95 Neo dispune de proprietăți care includ rezistența în lista beneficiilor.

Iată ce aduce în plus Barrier 95 Neo:

  • Powerdur inside. Tâmplăria ferestrei este dotată cu inserții compozite armate cu fibră de sticlă. Cu alte cuvinte, fiecare armătură de oțel din structura PVC este înlocuită, pentru ca tu să te bucuri de o termoizolare de calitate. Cu armăturile de oțel, pierderile de căldură sunt mult mai scăzute, iar etanșeitatea e crescută.
  • Safetec inside. Ferestrele 95 Neo dispun de o etanșare mai bună a întregii structuri PVC și implicit, proprietăți termice și acustice îmbunătățite. Zona de etanșare dintre ramă și fereastră asigură o barieră astfel încât sunetul sau frigul să nu poată pătrunde.
  • Bonding inside. Pe suprafața de contact dintre geam și cadru este plasat adeziv care asigură etanșeitate tâmplăriei. În plus, riscul de fisurare al geamului este scăzut și implicit, crește rezistența la efracție.
  • Foam inside. Barrier 95 Neo are încorporată spumă termoizolantă specială, în interiorul tocului și a cercevelei. Astfel, locuința dispune de o creștere a termoizolației și fonoizolației.

Fereastra Barrier 95 Neo: particularități tehnice

Fereastra Barrier 95 Neo este un produs complet reciclabil. Materialele utilizate sunt prietenoase cu mediul și nu poluează atunci când sunt expuse la diverși factori de mediu. Disponibilă într-o gamă foarte largă de culori, fereastra asigură locuinței tale aspectul unic și minimalist la care visai.

Spre deosebire de ferestrele convenționale, tâmplăria Barrier 95 Neo are un aspect coplanar la exterior. Cu alte cuvinte, tâmplăria nu pare cufundată în interiorul casei. Acest lucru se datorează sistemelor noi are compun tâmplăria 95 Neo.

Eficiența energetică a tâmplăriei atinge o valoare mult mai bună, comparativ cu tâmplăria convențională. Astfel, te bucuri împreună cu familia ta de confortul termic și liniștea casei. 

Tâmplăria are o rezistență la efracție clasa RC3. Așa că poți merge liniștit în vacanțe mai multe zile la rând fără să porți grija securității locuinței. Sticla ferestrei 95 Neo asigură rezistență îndelungată și un aspect minimalist.

În plus, amprenta de CO2 a tâmplăriei este mult mai bună, materialele folosite fiind reciclabile. Barrier 95 Neo îți aduce avantaje de neegalat și un design premium, potrivit pentru aspectul casei tale.

Apelează la specialiștii Barrier și cere o ofertă pentru proiectarea și montajul ferestrelor 95 Neo pentru casa ta.