Protecție împotriva insectelor pentru tâmplărie PVC

Protecție împotriva insectelor pentru tâmplărie PVC

Sisteme de protecție împotriva insectelor pentru tâmplărie PVC

Imaginează-ți cât de confortabil te simți atunci când nu mai ai grija insectelor care pot intra pe geamul locuinței tale.
Apelează la o soluție eficientă pentru protecția locuinței împotriva insectelor nedorite.
Sistemele de protrecție antiinsecte pentru tâmplărie PVC sunt la îndemâna oricui și reprezintă o metodă practică în rezolvarea unei probleme de care ne lovim des.
Cu toții știm că, atunci când temperaturile se încălzesc țânțarii, muștele și alte insecte asemănătoare încep să își facă simțită prezența nu doar în natură, ci și în locuințele noastre.
Și nu este deloc plăcut atunci când aceste insectele îți invadează casa. Țânțarii sau muștele pot intra neobservate și foarte rapid pe o fereastră care nu are o plasă de protecție.

Soluția eficientă pentru ferestre, împotriva insectelor

Plasa antiinsecte vine direct montată pe fereastra PVC și te protejează în tot sezonul cald de țânțari, viespi, muște și alte insecte nedorite care pot intra pe geamurile locuinței.
De asemenea, tâmplăria PVC cu protecție antiinsecte, reduce cantitatea de praf care poate intra în casă, atunci când bate vântul sau dacă locuința este situată pe un bulevard cu trafic intens.

Sistemul de protecție pentru tâmplăria PVC are un design modern și se potrivește perfect cu orice tip de fereastră.
Important de reținut este faptul că această plasă de protecție nu afectează luminozitatea naturală a locuinței. Te poți bucura la fel de mult de lumina camerei, dar și de protecție maximă împotriva insectelor.

Pentru că oricine își dorește o locuință bine aerisită, chiar și după montarea sistemului de protecție, aerul de la exterior o să pătrundă la fel de bine în locuință atunci când vrei să aerisești.

Garanția materialelor de calitate prin serviciile Barrier

Materialul din care este confecționat sistemul de protecție antiinsecte este de calitate foarte bună. Este rezistent pe termen lung, atât la razele puternice ale soarelui cât și la temperaturi negative.
Poți avea încredere că plasa de protecție este rezistentă, chiar și după utilizări multiple. Accesoriile care compun ansamblul sunt calitative. În plus, balamalele și sistemul de închidere-deschidere sunt rezistente în timp, chiar și după mai multe sezoane de utilizare.

Citește mai multe despre feroneria tâmplăriei PVC.

Plasa propriu-zisă are ochiurile din țesătură cu dimensiunile potrivite pentru a ține la distanță dăunătorii. Astfel, nu o să mai fie nevoie să folosești spray-uri cu miros neplăcut sau alte soluții chimice care îți pot afecta confortul de la interior.

Sfaturi utile pentru întreținerea plasei anti-țânțari

După montare este important să întreții corect toate componentele tâmplăriei PVC.

O recomandare este să scoți plasa și să o cureți în fiecare an, înainte de sezonul rece.

Curățarea sistemului de protecție antiinsecte se face foarte ușor. Se poate curăța de praf sub un jet de apă cu un burete și folosind un detergent simplu pentru curățare.
Poți spăla plasa sub duș, ori cu o cârpă moale, fără a pune prea mare presiune și să riști ruperea ochiurilor.

Astfel, plasa o să arate ca nouă, curată și pregătită pentru următorul sezon cald. Plasa se remontează la fel de ușor ca prima dată, fără niciun fel de efort.

Cum să alegi sistemul antiinsecte potrivit ferestrei

Dimensiunea sistemului de protecție antiinsecte se potrivește mereu cu fereastra, pentru că măsurăm cu precizie milimetrică toate ramele. De aceea este important să colaborezi cu o firmă specializată în acest domeniu.

Sistemul se poate comanda pe dimensiunea tâmplăriei PVC, indiferent de mărimea geamului. De asemenea, plasa împotriva insectelor trebuie să se potrivească cromatic cu tâmplăria PVC. Avem o gamă diversă de culori care se potrivesc cu orice fereastră și ne asigurăm că ferestrele vor arăta în mod unitar.

Dacă ai nevoie de consultanța Barrier în legătură cu sistemele de protecție antiinsecte, ne poți contacta cu cea mai mare încredere.