Uși culisante cu ridicare HST Geneo

Materiale de înaltă calitate și design de excepție

Casa ta este o investiție pe termen lung care necesită responsabilitate și implicare. Mobila trebuie aleasă cu atenție, în concordanță cu cele mai înalte standarde estetice și calitative. După același principiu trebuie să te ghidezi și în cazul finisajelor și al deschiderilor care facilitează tranziția între încăperi sau între interior și exterior.

Pentru zone de acces cu un design inspirat, dar și rezistente, experții Barrier îți oferă ușile culisante cu ridicare HST Geneo, concepute din material Hightech RAU_FIPRO. Materialele utilizate amplifică performanța energetică a ușilor Barrier HST, cât și etanșeitatea la vânt și averse.

Ușile Barrier HST reprezintă varianta ideală de vitrare a spațiilor ample, facilitând tranziția din living spre zone ca balcoanele deschise, grădinile sau terasele.

De ce să alegi ușile culisante cu ridicare HST Geneo

Coeficient termic ridicat și izolare acustică garantată

După cum ai remarcat, materialul Hightech RAU_FIPRO asigură termoizolarea superioară a zonei de acces. Pentru o izolare termică de excepție, ușile culisante cu ridicare HST sunt echipate cu armături prevăzute cu o barieră termică și rame multicamerale.

Gradul ridicat de etanșeitate este conferit de garniturile de etanșare continue, cu colțuri vulcanizate. Datorită acestor elemente componente, ușile culisante sunt protejate împotriva curenților de aer, prafului, averselor, dar și pierderilor de căldură.

Ramele, profilele, armătura și feroneria de înaltă calitate contribuie și la izolarea acustică impecabilă. Ușile Barrier HST fac față cu succes unui bruiaj de 42 dB.

În aceste condiții, îți poți savura liniștit cafeaua în fiecare dimineață și te poți bucura de seri tihnite după programul solicitant de muncă. Cu ușile culisante HST Geneo, intruziunile exterioare devin mituri.

Protecție antiefracție pentru siguranța familiei tale

O zonă de acces funcțională nu este completă dacă nu îți oferă și certitudinea că ești protejat 100% împotriva tentativelor de efracție. O casă cochetă intră întotdeauna în vizorul răuvoitorilor, așa că e bine să fii precaut și pregătit.

Din fericire, ușile culisante cu ridicare HST Geneo pot fi dotate cu sisteme antiefracție eficiente care transformă orice încercare de efracție într-un eșec total. Datorită sistemelor antiefracție puse la dispoziție de profesioniștii Barrier, zona ta de acces rămâne imună în fața șocurilor mecanice.

Datorită acestor sisteme responsabil configurate, poți să savurezi din plin ieșirile în oraș cu prietenii sau concediile care presupun o absență mai îndelungată.

Rezistență și grad ridicat de manevrabilitate

Ușile culisante cu ridicare HST Geneo sunt ansambluri rezistente datorită armăturii din oțel. Vestea bună este că pot fi în permanență îmbunătățite prin montarea geamurilor termoizolante cu grosime de 53 mm sau prin placarea cu profile de aluminiu.

În ciuda acestor materiale trainice, ușile Barrier HST sunt ușor de manevrat datorită sistemului special de ridicare și alunecare lină.

O gamă cromatică pentru toate gusturile

Designul modern și minimalist este favorizat și de gama cromatică variată ca în cazul tâmplăriei clasice. Pentru a conferi un aspect cât mai plăcut zonei tale de acces, poți alege folii de decor imitație lemn sau uni pe profile albe. Pentru corpurile de bază, culorile disponibile sunt maro sau caramel.

Profilul ramei și profilul de închidere median sunt disponibile doar în var alb. În plus, aceste suprafețe vitrate invită lumina naturală în casa ta, așa încât să te poți bucura în permanență de o ambianță plăcută.

Uși culisante cu ridicare HST Geneo: caracteristici tehnice

Tipul deschiderii: culisant cu ridicare în plan paralel;

Material: RAU_FIPRO și RAU_PVC (nu conține cadmiu sau Pb);

Material garnituri: RAU_SR, RAU_PREN (negru, gri);

Adâncime constructivă ramă/ canat: 203 mm/ 86 mm;

Grosime maximă geam termoizolant: 53 mm;

Suprafața vizibilă a ramei: 63 mm;

Suprafața vizibilă a canatului: 97 mm;

Greutatea maximă a canatului: 400 kg;

Dimensiuni maxime canat ( L x H): alb (până la 3000 x 2700 mm) / color (până la 2600 x 2600 mm);

Coeficientul de transfer termic în profil Uf: până la 1,3 W/ m2 K;

Rezistență la vânt: până la clasa B3 conform DIN EN 12210;

Etanșeitate la apă: până la clasa 9A conform DIN EN 12208;

Etanșeitate la vânt: clasa 4 conform DIN EN 12207;

Funcționare permanentă: clasa 2  DIN EN 12400;

Clasa de izolare fonică: până la 42 dB;

Clasa de rezistență la efracție: până la RC2 conform DIN EN 1627;

Diversitate de culori: KALEIDO COLOR (folie dekor imitație lemn sau uni, placare cu Alu).

  • Uși culisante locuință Barrier de până la 10m. Uși batante - culisante pentru un grad ridicat de confort. Uși interior culisante variate.