Economisește spațiu și alege uși glisante în perete

Economisește spațiu

și alege uși glisante în perete

Îți place să-ți amenajezi casa conform ultimelor tendințe de design interior? Cauți întotdeauna să îmbini esteticul cu funcționalul? Atunci extinderea spațiului de care dispui prin montarea ușilor glisante în perete, este soluția care ți se potrivește: modernă, practică și confortabilă.

Experții Barrier ți-au pregătit modele de uși ideale pentru vitrarea deschiderilor din casa ta. Vestea bună este că aceste modele sunt potrivite atât pentru deschideri ample, cât și pentru deschiderile mai reduse în dimensiuni.

Avantajul principal este că indiferent de spațiul tău, acesta se va extinde, iar atmosfera din locuință va fi mai relaxată și mai luminoasă.

Dacă încă nu vizualizezi mental beneficiile vitrării spațiului, iată care este principiul de funcționare al ușilor glisante, cât și modelele de care te poți bucura.

Care este principiul de funcționare al ușilor glisante?

E important să știi că la Barrier poți beneficia de două alternative la fel de eficiente: ușile armonice și ușile culisante. Mecanismele ambelor variante permit extinderea spațiului și facilitează manevrarea ușilor.

De exemplu, ușile armonice elimină obstacolul panourilor fixe sau a traverselor, maximizând spațiul în care îți desfășori activitățile zilnice. Astfel, poți opta pentru fixarea pragului în pardoseală, astfel încât acest element să nu mai fie vizibil.

Ușile culisante se remarcă prin sistemul cu ridicare în plan paralel care permite montarea în planul peretelui exterior. Altfel spus, ușile culisante garantează deschiderea completă, transformând peretele într-o vastă suprafață vitrată.

Lumina naturală pătrunde cu ușurință în locuință, astfel încât să te poți bucura de vizibilitate și de o atmosferă plăcută pe tot parcursul zilei.

Calitatea premium a feroneriei pentru uși glisante asigură închiderea profesională a ansamblului, cât și o izolare termică și fonică de excepție.

Cele mai bune variante pentru ușile glisante sunt profilele termoizolante  Barrier 70, Barrier 80+ și Barrier 100. Barrier 100 se remarcă prin cele 3 rânduri de garnituri coextrudate și pachetele de sticlă cu 3 foi. Aceste caracteristici fac din Barrier 100 profilul cu cea mai eficientă izolare termică, împiedicând masiv pierderile de aer.

Soluțiile Barrier pentru extinderea spațiului tău personal

Atât ușile culisante, cât și ușile armonice prezintă scheme multiple de deschidere. Aceste uși glisante funcționează ca un perete mobil de sticlă, fiind ideale pentru terase cu deschidere exterioară, reședințe, dar și hoteluri, restaurante și cafenele.

Culoarea ușii glisante este un aspect la fel de important ca funcționalitatea. De aceea, experții Barrier îți pun la dispoziție o gamă cromatică variată de folii decorative potrivite pentru toate gusturile.

Dincolo de preferințele estetice, avantajul major oferit de ușile glisante în perete sunt sistemele de siguranță cu care pot fi îmbunătățite. Acestea sunt ușor de acționat și prezintă o un grad ridicat de rezistență în fața șocurilor mecanice și a tentativelor de efracție.

Iată care sunt variantele de uși glisante Barrier, ideale pentru extinderea spațiului personal!

Barrier Harmonique: mereu în contact cu peisajul preferat

Barrier Harmonique sunt uși rezistente, concepute din PVC sau aluminiu, care facilitează tranziția dinspre interior spre exterior. Dacă ai o sufragerie cu un balcon deschis, o astfel de ușă te ajută să economisești spațiu, dar îți asigură și accesul permanent la vederea panoramică mult visată.

Barrier Harmonique te mai surprinde cu un punct forte: sistemul tip acordeon format din foi armonice mobile pliant-culisante. Acest mecanism facilitează manevrabilitatea ușii, cât și deschiderea totală spre spațiul exterior.

Barrier Glissandor: luminozitate și confort termic ridicat

Ușile Barrier Glissandor sunt uși culisante cu ridicare în plan paralel, fixate în zona peretelui exterior. Aceste uși sunt mult mai ușor de acționat decât ușile prevăzute cu cercevele oscilante, care se deschid în interiorul încăperii, acaparând spațiul tău personal.

În momentul în care ai transformat un întreg perete într-o fereastră, te poți bucura la maximum de lumina naturală și de un grad mare de vizibilitate. Vestea bună este că Barrier Glissandor are un coeficient termic ridicat. Indiferent de anotimp, te poți bucura de temperatura potrivită conform nevoilor tale.

Barrier Patio Alversa: un sistem de deschidere inovator

Ușile Barrier Patio Alversa îți pun la dispoziție un sistem culisant sau batant-culisant în plan paralel. Aceste uși sunt ușor de manevrat și furnizează un grad ridicat de etanșeitate împotriva intemperiilor. Feroneria concepută din materiale de înaltă calitate contribuie la închiderea ermetică a ușilor.

Barrier Patio Alversa pot fi dotate cu sisteme antiefracție, cât și cu sisteme de ventilație pentru noapte. Pentru o izolare termică de excepție, aceste uși pot fi îmbunătățite cu profilul Barrier 100, special pentru case pasive.

Barrier Smart Slide: aspect atractiv și funcționalitate maximă

Ușile culisante Barrier Smart Slide se remarcă printr-un mecanism ingenios care permite închiderea lină în cadru. Datorită acestui mecanism, ansamblul Barrier Smart Slide este ușor de acționat și garantează extinderea completă a spațiului.

Mânerul se rotește ușor, iar garniturile cercevelei sunt presate transversal de canat, fapt care îți garantează confort termic 100%. Cu Barrier Smart Slide, ai certitudinea că iarna ești ferit de frigul aspru, iar vara nu te vei transforma în victima temperaturilor caniculare.

Odată ce te-ai decis care dintre ușile glisante cu montare în perete este cea mai potrivită variantă pentru casa ta, apelează la serviciile de tâmplărie PVC și la sfaturile profesioniste pe care experții Barrier ți le pun la dispoziție.

Acum, casa visurilor tale este doar la un click distanță.