Ușă osciloculisantă Barrier Roto Patio Alversa

Vedere panoramică spre peisajul preferat

Un mecanism de funcționare practic și modern

Fiecare plan de amenajare interioară te provoacă să găsești soluția perfectă de îmbinare a esteticului cu funcționalul. La Barrier, am ales să răspundem acestei provocări prin intermediul ușilor Barrier Roto Patio Alversa, ideale pentru extinderea spațiilor personale.

Ușile osciloculisante răspund tuturor exigențelor estetice prin designul atent conceput, fiind cea mai practică soluție de tranziție între interior și exterior: terase, grădini, balcoane etc.

Acest model este dotat cu un mecanism de tip acordeon, format din foi mobile, pliant-culisante. Pentru o deschidere completă și ușoară, traversa și panourile fixe au fost eliminate din componența ansamblului.

Gradul ridicat de manevrabilitate îi conferă posibilitatea de a încorpora în ansamblul deschiderii până la 6 elemente componente pe șine fixe sau în pardoseală.

De ce să alegi ușile osciloculisante Barrier Roto Patio Alversa

Spații extinse și luminate natural

Datorită sistemului de deschidere culisant în plan paralel sau batant-culisant, ușile Barrier Roto Patio Alversa te ajută să economisești spațiul din locuința ta. Cercevelele oscilante nu se deschid în interiorul încăperii, acest fapt fiind un avantaj major.

În plus, Barrier Roto Patio Alversa transformă peretele într-o suprafață vitrată vastă, cu un aspect estetic demn de revistele de design interior.

Ușile osciloculisante favorizează luminozitatea și vizibilitatea pentru ca tu să te poți bucura de peisajul preferat la orice oră din zi.

Confort termic și etanșeitate de excepție

Vestea bună este că sistemul culisant se potrivește tuturor tipurilor de profile: din lemn, PVC sau aluminiu. Barrier Roto Patio Alversa te surprinde prin coeficientul termic ridicat, responsabil pentru confortul tău în orice anotimp.

Închiderea etanșă contribuie la izolarea termică și este asigurată de feroneria specială Roto, disponibilă în culorile alb, argintiu și bronz.

Ușile osciloculisante se închid ușor și datorită feroneriei de înaltă calitate. Șina de ghidare și căruciorul încorporate în sistemul armonic favorizează mișcările silențioase. Acționarea ușilor este intuitivă, la fel ca în cazul ferestrelor oscilo-batante convenționale.

Componenta de siguranță Roto pentru o casă securizată 100%

Pe lângă designul impecabil, la Barrier punem preț pe siguranța ta și a spațiului pe care îl utilizezi. De aceea, îți punem la dispoziție componenta de siguranță Roto, special concepută pentru sisteme de închidere tip ciupercă.

Îmbunătățirea ușilor Barrier Roto Patio Alversa cu sisteme antiefracție este o alegere inteligentă pentru că îți protejezi 100% casa împotriva șocurilor mecanice și a posibilelor tentative de furt.

Odată instalate sistemele antiefracție, poți pleca liniștit în vizită la prieteni, la cumpărături și în vacanțele mult visate.

3 variante de uși oscilobatante din care poți alege

Adaptate nevoilor tale punctuale, ușile osciloculisante Barrier sunt disponibile în 3 variante perfecte pentru economisirea spațiului tău personal.

Iată cele mai eficiente variante pentru deschideri ample, cu vizibilitate ridicată!

Prima variantă se referă la Barrier Roto Patio Alversa│KS, model care îți pune la dispoziție un tip de ventilație batantă confortabilă, ideală pentru menținerea temperaturii adecvate în locuință.

Barrier Roto Patio Alversa│PS te surprinde prin blocatorii de siguranță eficienți în cazul tentativelor de  efracție. În plus, acest model poate fi echipat cu ventilație de noapte, vizibilă doar la interior.

Un model la fel de practic este și Barrier Roto Patio Alversa│PS Air Com care îmbină sistemul culisant în plan paralel cu ventilația batantă. Confortul termic și manevrabilitatea conferă unicitate acestui model ușor de montat, la un preț accesibil.

  • Uși culisante locuință Barrier de până la 10m. Uși batante - culisante pentru un grad ridicat de confort. Uși interior culisante variate.