Ce culori să alegi pentru geamurile de termopan

Ce culori să alegi pentru geamurile de termopan

Culorile marchează întotdeuna distincția dintre un spațiu cu personalitate și unul tern, care de abia așteaptă să fie decorat cu gust. De cele mai multe ori, jocul de nuanțe din propria locuință poate pune în evidență o piesă de mobilier de care ești legat sentimental, atrăgându-i și aprecierea musafirilor tăi.

Din moment ce culorile sunt atât de importante în viața ta, invită-le să ia cu asalt fiecare zonă din casă. Nu trece cu vederea nici măcar aspectul ferestrelor tale și permite culorii preferate să-și pună amprenta asupra deschiderilor din locuința ta.

Experții Barrier sunt alături de tine și te susțin cu recomandări profesioniste în alegerea culorilor pentru geamurile de termopan.

Iată cele mai atractive nuanțe care compun paleta cromatică Barrier!

Culori îndrăznețe pentru geamurile de termopan din casa ta

Pe lângă rezistență și funcționalitate, aspectul estetic al geamurilor de termopan merită toată atenția. De aceea, gama de culori RAL este un prim pas în schimbarea și îmbunătățirea design-ului ferestrei.

În momentul în care ai decis că geamurile tale de termopan au nevoie de o nuanță mai îndrăzneață sau de una mai rafinată, tot ce trebuie să faci este să le înfoliezi sau să le vopsești. Dincolo de rezultatul mult visat, acest proces simplu are avantajul de a nu îți transforma întreaga casă într-un șantier.

Înfolierea se realizează cu ajutorul unor folii de calitate premium, foarte rezistente la uzură: foliile Renolit, Hornschuch sau Exofol.

Paleta cromatică Barrier include nuanțe capabile să satisfacă și cele mai exigente gusturi, incluzând nuanțe ca mahon, gri bazalt, stejar irlandez și alte variante ideale pentru orice proiect de design reușit.

După cum știi, cromoterapia, cunoscută și ca terapia prin culori, are rolul de a-ți sugera nuanțe de culoare care să acționeze pozitiv asupra psihicului tău. Mai multă relaxare și mai puțină oboseală pot fi rezultatul unor culori bine alese și corect poziționate în casă.

Îți recomandăm ca pentru living-ul și dormitorul tău să te orientezi spre culori calme care alungă tensiunea psihică, așa cum sunt verdele sau albastrul.

Dacă ai optat pentru aceste nuanțe, poți alege din paleta de culori Barrier pentru ferestre un Douglaise, alternativa perfectă pentru a da un plus de vitalitate interiorului tău.

Sticla termoizolantă: un parteneriat între culoare și lumină

Tot specialiștii în cromoterapie ne spun că relaxarea poate fi atinsă prin jocul dintre culoare și lumină. De asemenea, lumina naturală este foarte benefică pentru psihicul uman pentru că ne crește gradul de motivație și bună dispoziție.

Orientarea ferestrelor reprezintă o condiție importantă, dar cea mai bună alternativă rămâne echiparea ferestrelor cu sticlă termoizolantă.

Pachetele de sticlă termoizolantă cu 3 foi de la Barrier sunt adevărate vedete ale performanței energetice, dar au și rolul de a favoriza pătrunderea luminii în locuință prin geamul reflexiv 4 S.

Această investiție îți garantează confort vizual sporit și o transmisie luminoasă care variază între 58 % și 73%. Datorită foii de geam Barrier Sun Control, temperatura din interiorul locuinței își menține valorile normale pe timp de vară, ferindu-te de canicula de la exterior. În plus, fluxul de lumină de afară este controlat cu precizie pentru a nu te simți copleșit.

Personalizează-ți fereastra Barrier 100 prin culorile preferate

Culorile și lumina sunt elemente care merită să fie completate și prin confortul termic. După cum te așteptai, cea mai bună variantă rămâne Barrier 100 care limitează la maximum pierderile de energie.

În plus, Barrier 100 este încadrată în clasa 5 de protecție fonică, garantându-ți o atmosferă liniștită, prielnică meditației sau zilelor aglomerate de lucru.

Rezistența este următorul punct forte al ferestrelor termoizolante Barrier 100, aceasta putând fi sporită prin placarea cu aluminiu. De neclintit în fața uzurii și a intemperiilor, Barrier 100 poate fi echipată cu un sistem anti-efracție performant și modern, capabil să-ți ofere un alt dar de preț: siguranța ta și a celor dragi.

Mai mult, Barrier 100 știe cum să se prezinte în fața oricui, iar tu trebuie să îi dai o mână de ajutor în crearea unei prime impresii impecabile. Alege o culoare plină de personalitate din paleta cromatică RAL și permite-i ferestrei Barrier 100 să se integreze în planul estetic al locuinței tale.

Sperăm că recomandările noastre te-au inspirat și deja ai în minte câteva idei despre cum îți poți transforma locuința într-o oază de culoare și lumină.

Pentru mai multe detalii și sugestii, nu ezita să iei legătura cu un consultat Barrier prin intermediul paginii de Contact sau prin apel telefonic la numărul 0742. 277. 437.