Modernizează-ți locuința în stil unic

Placare exterioară ferestre și uși cu aluminiu

Bucură-te de o locuință așa cum ai visat! Fie că dorești să schimbi aspectul ferestrelor sau al ușilor, acum ai cea mai potrivită soluție: placarea la exterior cu aluminiu. Indiferent de preferințe, poți alege nuanța care îți reflectă cel mai bine stilul din paleta de culori RAL.

Materialele și tehnologiile de ultimă generație folosite pentru placarea cu aluminiu conferă un design de invidiat. Mai mult, placarea la exterior a ferestrelor și ușilor cu aluminiu crește rezistența la șocuri mecanice și durata de viață a produselor tale de tâmplărie.

Specialiștii noștri garantează pentru performanțele tehnice ale profilelor din PVC și pentru rezistența acestora pe termen lung. De asemenea, aspectul ferestrelor și ușilor rămâne intact timp îndelungat, iar ramele ferestrelor sunt protejate împotriva intrărilor prin efracție.

Datorită închiderii ermetice, procesul de placare cu aluminiu sporește gradul de izolare termică și fonică a profilelor PVC Barrier.

Placarea exterioară cu aluminiu se realizează pentru ferestrele Barrier 80 și Barrier 100,  pentru ușile de garaj industriale și rezidențiale și ușile cu deschideri mari.

Profită de numeroasele posibilități de armonizare cromatică a ferestrelor și ușilor. Vei fi impresionat de calitatea premium a serviciilor de placare exterioară cu aluminiu și de durata de viață a profilelor tale marca Barrier.

Trimite-ne un mesaj cu cerințele tale, iar colegii noștri vor reveni în cel mai scurt timp cu o ofertă personalizată.