Povestea noastră de la începuturi și până în prezent

Calitatea și promisiunile respectate ne recomandă

Bun venit la Barrier, locul în care creativitatea, exigența și calitatea se împletesc pentru realizarea celor mai bune produse din tâmplărie PVC și aluminiu. Povestea noastră a început în anul 1995, atunci când s-a înființat afacerea de familie Electric Plus. Dorința de a ne face remarcați pe piața din domeniu ne-a ambiționat să creăm brandul Barrier și să ne promitem că vom evolua constant.

După mai bine de 20 ani de activitate, suntem onorați că am contribuit la confortul a mii și mii de clienți. Drumul către succesul de azi al companiei Barrier a fost presărat cu nenumărate obstacole, însă fiecare provocare ne-a ajutat să devenim unul dintre cele mai puternice branduri din domeniul producătorilor de tâmplărie PVC.

Munca noastră nu se oprește doar la fabricarea ușilor și ferestrelor din PVC și aluminiu. Dintotdeauna ne-am dorit să oferim mai mult decât produse de calitate. Așa că ne-am pus la dispoziție resursele pentru a pune bazele Asociației Barrier, un proiect de amploare prin care susținem numeroase inițiative sociale. 

Află mai multe detalii despre Barrier și despre produsele pe care le dezvoltăm:

Barrier, un partener de încredere

Dorința de a mulțumi fiecare client ne ghidează în activitatea zilnică. Indiferent de cerințe, suntem mereu pregătiți să răspundem prompt nevoilor tale. Profesioniștii Barrier sunt alături de tine din prima clipă și îți oferă soluții personalizate, simple și fiabile pentru spațiul tău. Îți suntem alături în fiecare etapă, de la alegerea ușilor și ferestrelor din PVC sau aluminiu potrivite și până la fabricarea acestora.

Știm că exigențele clienților noștri se traduc prin confort, calitate superioară și rezistență în timp. De aceea, folosim materiale și tehnologii de ultimă generație pentru realizarea unor produse din PVC de neegalat.

Relația cu fiecare client este importantă pentru noi. Muncim întotdeauna pentru a ne duce la bun sfârșit promisiunile. Suntem convinși că onestitatea stă la baza colaborărilor de lungă durată și este cheia care ne ghidează către inimile și casele cât mai multor români.

Barrier, o poveste despre oameni minunați

Suntem recunoscători să avem alături peste 600 de angajați care împărtășesc viziunea Barrier: crearea celor mai bune produse din tâmplărie PVC și aluminiu. Specialiștii companiei noastre sunt mereu dornici să lucreze cu cele mai noi materiale și tehnici inovatoare pentru a satisface dorințele clienților.

Credem că educația continuă este o parte importantă a succesului. De aceea, susținem dezvoltarea abilităților fiecărui angajat prin programe de integrare și cursuri de specializare. Așa a luat naștere Academia Barrier, locul în care profesioniștii noștri se bucură de traininguri periodice.

Competențele oamenilor din echipa noastră, pasiunea și atenția la detalii stau la baza produselor de calitate pe care le oferim de la înființare și până în prezent.

  • Despre centrul de producție Barrier. Află informații despre fabrica noastră. Descoperă detalii despre producerea ușilor și ferestrelor din PVC și aluminiu.