Peste 600 de angajați, o singură viziune

Cunoaște specialiștii din echipa Barrier

Încrederea, comunicarea eficientă și suportul oferit constant sunt caracteristici importante pentru buna funcționare a echipei Barrier. La acestea, se adaugă profesionalismul și calificările specialiștilor noștri, care se asigură în permanență de calitatea produselor din tâmplărie PVC.

Investim în oameni este deviza după care ne ghidăm pentru dezvoltarea echipei Barrier. Încă de la înființare am susținut ideile creative și inovative ale angajaților noștri. Periodic, specialiștii Barrier beneficiază de cursuri de calificare și de traininguri specializate în cadrul Academiei Barrier. Rezultatul perfecționării continue a acestora se reflectă în ferestrele și ușile foarte bine realizate.

Alături de tine de la proiectare până la montaj

Datorită rețelei formate din peste 300 de distribuitori, echipa Barrier te susține pe tot parcursul procesului de achiziție. Colegii noștri prezenți în showroom-urile din țară te vor ajuta să alegi ușile și ferestrele potrivite pentru locuința ta.

Ulterior, echipa din centrul de producție Barrier se va asigura de calitatea produselor comandate. Garantăm pentru experiența fiecărui specialist, astfel că poți fii sigur că te vei bucura mult timp de produsele noastre PVC.

Vizitează paginile de mai jos și află mai multe detalii despre brandul Barrier.

Despre

Centru de producție

Materiale digitale

  • Despre echipa Barrier și cei 500+ angajați. Află detalii despre profesioniștii din spatele activității noastre de succes. Descoperă atributele echipei noastre