DE CE?

FRANCIZA BARRIER

Barrier® este un brand puternic, sub umbrela căruia veţi găsi numai produse de înaltă calitate, concepute cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră și a celor mai bune materiale. Profesioniștii noștri desăvârșiţi sunt mereu atenţi la nevoile reale ale clienţilor, pentru a vă putea propune soluţii capabile să satisfacă orice nivel de exigenţă. Devine astfel firesc ca atunci când vine vorba de ferestre de calitate, primul cuvânt care vă vine în minte, să fie Barrier.
Veți găsi în Barrier®  un partener de încredere, ce vă va fi alături pe tot parcursul procesului de alegere, configurare și instalare a noilor ferestre și uși. Satisfacţia oferită de produsele de calitate care își găsesc locul integrându-se perfect în locuinţele românilor este de neegalat.

Pentru aceasta suntem mereu pregătiți să inovăm, să contribuim activ, să ne asumăm responsabilităţi și proiecte pe care le ducemîntotdeauna la bun sfârșit cu onestitate, încredere și oferindsoluții personalizate, simple și fabile pentru orice tip de locuință.

De calitatea produselor Barrier®  se bucură deja mii de români. Ne dorim ca, în viitor, numărul acestora să crească. De aceea, relația cu partenerii și clienții noștri este foarte importantă pentru noi. Veţi vedea că exigenţa cu care tratăm fiecare proiect în parte vine din dorinţa de a face totul pentru liniștea și confortul dumneavoastră!

MOTIVELE PENTRU CARE SĂ ÎNCEPI AFACEREA BARRIER® ACUM!

Nu trebuie să parcurgi etapele grele necesare unei afaceri noi. Nu pierzi timp, bani, nu te împotmolești în diferite probleme inerente oricărui început. Îţi punem la dispoziţie toată experienţa echipei BARRIER® și ne dedicăm direct, împreună cu tine, pentru ca business-ul tău să funcţioneze;

Cumperi o afacere la cheie (de-a gata). Sistemul funcţionează deoarece afacerea și-a dovedit profitabilitatea. Conceptul francizelor BARRIER® este rentabil, aspect verificat și prezentat în toate proiecţiile financiare. Francizatul cumpără o afacere gata concepută, mentinând astfel riscul minim.

Costuri mici în comparaţie cu ce oferă alte francize. Franciza BARRIER® oferă o afacere solidă, cu șanse foarte mari de dezvoltare succesivă. Cu o investiţie de 5.000 euro, puteţi consolida un business care vă aduce un profit consistent lunar.

Relaţia directă cu producătorul. Între francizor și francizat nu intervin terţe persoane care influentează preţul, francizatul beneficiază de cele mai bune oferte de preţ.

Suntem diferiţi
Designul unic al francizelor noastre şi elementele de identitate vizuală atrag publicul şi ajută ca punctele de vânzare să fie uşor de reţinut şi memorat. Franciza BARRIER® oferă un concept unic de prezentare, imaginea unui magazin primitor, echipat cu mobilier modern poziţionat eficient, mostre și exponate care reflectă înalta calitate a produsului final, asigurat de un proces de producţie modern și un montaj efectuat de personal calificat.

 

» Vreau o franciză Barrier! 

DOWNLOAD
Catalogul Barrier
SHARE

← Înapoi

Toate produsele

> Cere o ofertă personalizată!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial