Întrebări frecvente Barrier

Află răspunsurile pe care le cauți

Descoperă răspunsurile legate de tâmplăria PVC și din aluminiu, serviciile Barrier, oferte de preț, colaborări și suport tehnic.

Aluminiu

Da, se poate. Solicitarea ofertei de preț se va transmite prin formularul de contact.
Category: Aluminiu

Pentru profilele de aluminiu, următorii producători sunt colaboratorii Barrier: Alumil, Cortizo, Schuco și Aluprof.

Category: Aluminiu

Printre principalele avantaje oferite de tâmplăria din aluminiu este durata de viață. Pe măsură ce trece timpul aluminiul se durifică, are greutatea redusă față de PVC și lemn stratificat, iar coeficientul de dilatare este foarte mic. Diferențe semnificative sunt și în ceea ce privește ponderea suprafeței vitrate, păstrarea aspectului exterior pe o perioadă îndelungată. Se comportă excelent din punct de vedere al efectelor razelor solare asupra sa. Este materialul recomandat pentru tâmplăriile de mari dimensiuni ținând cont de greutate și dilatare. Un alt avantaj este posibilitatea de a alege, dintr-o gamă variată de culori și texturi, chiar și bicolor, cu o rezistență remarcabilă în timp.

Category: Aluminiu

Calitate

Acest lucru se poate face foarte ușor, prin scanarea codului QR și introducerea codului de comandă sau pe pagina https://www.barrier.ro/verifica-tamplaria/

Category: Calitate

Blocatori, picuratori, folie protecție, etichetă pe profil, etichetă pe sticlă, serigrafiere pe bagheta distanțier.

Category: Calitate

Acestea se pot consulta din secțiunea „Certificări” din pagina Materiale Digitale.

Category: Calitate

Pentru a afla detalii despre garanțiile oferite de Barrier, vă invităm să vizitați pagina Materiale Digitale, secțiunea „Manuale de apreciere a calității”.

Category: Calitate

Livrări

Dimensiunea necesară pentru transport este de 4400 x 2200mm.

Category: Livrări

Barrier poate livra produse la orice destinație, atât din România cât și Europa.

Category: Livrări

Proiectare

Timpul stabilit este de 8 ore. Acesta include procesare, validare tehnică și financiară.

Category: Proiectare

Comanda acestora are același flux de comandă ca orice produs Barrier. Termenul de livrare a acestora este de 3 – 5 zile lucrătoare.

Category: Proiectare

Sticlă

Cel mai bun coeficient de Transmisie luminoasă poate fi identificat la sticla Float.

Category: Sticlă

Sticla laminată asigură o protecție specială și un confort sporit. Astfel, se evită decolorarea parchetului, a mobilierului, a draperiilor sau altor obiecte din încăpere din cauza razelor ultraviolete.

Category: Sticlă

Cota maximă executată de Barrier este de 3499×2000 mm.

Category: Sticlă

Din punct de vedere al fenomenului fizic, condensul este transformarea apei din vapori în lichid. Aerul poate absorbi o cantitate mai mare de apă cu cât temperatura este mai ridicată. De aceea, la achiziționarea tâmplăriei optați pentru calitate, în ceea ce privește materialele, execuția și montajul, pentru a obține o izolație termică bună. În afară de aerisirea corespunzătoare, un alt factor important pentru evitarea condensului este o încălzire adecvată a încăperilor și dispunerea în mod echilibrat a surselor de încălzire.

Category: Sticlă

Opțiunile de sticlă sunt Float, Lowe, Planistar Sun, Triplex, și o multitudine de alte combinații între acestea.

Category: Sticlă

Tâmplărie PVC

FERESTRELE NU SE MONTEAZĂ ÎN SPUMĂ. Aceasta are rol de etanșare și se aplică între tocul ferestrei și zid. Nu acceptați montarea ferestrelor doar în spumă, întrucât există riscul ca ele să se curbeze și chiar să cadă. Nu este recomandată deschiderea și închiderea ferestrei la mai puțin de două ore după izolarea cu spumă. După 48 de ore de la etanșarea cu spumă a ferestrelor, surplusul se îndepărtează și se poate finisa zidăria la interior/exterior. Dacă spuma va fi lăsată la vedere, există riscul ca ea să absoarbă apa din precipitații și să faciliteze apariția mucegaiului. Folia de protecție a profilelor din PVC va fi îndepărtată numai după efectuarea finisajelor la pereți.

Category: Tâmplărie PVC

Ferestrele și ușile Barrier sunt proiectate să reziste climei extreme. Calitatea ansamblului format din tâmplăria din PVC și cu geam termoizolant Barrier poate rezista celor mai fierbinți veri și celui mai puternic soare, precum și celor mai aprigi ierni, furtuni și chiar grindinei.

Category: Tâmplărie PVC

Fixarea ferestrelor în perete se face cu șuruburi și elemente speciale de fixare. Elementele de fixare variază în funcție de tipul materialului din care este construit peretele (cărămidă, beton, BCA) pe care se va monta fereastra. Echipa de montaj va folosi elementele de fixare adecvate tipului de zid.

Category: Tâmplărie PVC

Folosirea profilelor PVC nu se recomandă în tâmplăriile de dimensiuni mari unde, pe lângă faptul că avem un coeficient de dilatare mare, pot să apară probleme la îmbinarea dintre toc și perete, între toc și foaia mobilă, chiar și încovoieri de profile. La aceste tâmplării de dimensiuni mari trebuie avută în vedere și greutatea. Dacă la aluminiu, care este cel mai ușor, sistemele de îmbinare la colțuri sunt mecanice, la PVC, îmbinarea este prin topire la cald, dar armătura de oțel nu poate fi sudată.
De asemenea, nu se recomandă folosirea profilelor de tâmplărie PVC și în cazul ușilor exterioare pentru trafic intens, ușilor interioare, sau compartimentărilor interioare vitrate. Alegerea variantei de material este destul de complicată; există și cazuri aparte, de aceea vă recomandăm sfatul unui specialist.

Category: Tâmplărie PVC

Pentru ferestrele din profil PVC, durata de viață este de 10 ani. Pentru ferestrele din aluminiu, durata de viață este de 15 ani.

Category: Tâmplărie PVC

Tehnic

Aflați informațiile de care aveți nevoie de pe site-ul nostru, începând cu pagina de produse: ferestre, uși și geamuri termoizolante. De asemenea, mai multe puteți afla și din secțiunea de „Broșuri” de pe pagina Materiale Digitale.

Category: Tehnic

Dimensiunea maximă este 4mp la color și 6mp la alb.

Category: Tehnic

Cea de clasa superioară antiefracție e RC2. Aceasta are toți blocatorii tip ciupercă și mâner cu cheiță, spre deosebire de cea standard.

Category: Tehnic

Da, la Barrier se pot produce și instala uși fără prag.

Category: Tehnic

Uși de garaj și rulouri

Principalele avantaje ale unei porți suspendate autoportante sunt reprezentate de eliminarea șinei din pavaj care poate acumula gheață, reziduri (necesitând curățare permanentă) și funcționarea silențioasă.

Lățimea maximă este de 2500mm pe lamelă de 39mm și 3000mm pe lamelă de 45mm.

Dimensiunea minimă este de 240mm sau 180 mm cu arcuri pe spate.

Puteți alege nuanța favorită din gama de culori RAL, textura și design-ul preferat, iar specialiștii noștri vă vor ajuta să schimbați ambianța locuinței.

Vânzări

Customer Care este un departement ce oferă informații despre: livrare comandă, status comandă, alte informații ce pot apărea pe fluxul unei comenzi.

Category: Vânzări

Pentru a afla mai multe detalii pe acest subiect, consultați pagina Franciza Barrier și completați formularul de la finalul acesteia.

Category: Vânzări