Întrebări frecvente Barrier

Află răspunsurile pe care le cauți

Descoperă răspunsurile legate de tâmplăria PVC și din aluminiu, serviciile Barrier, oferte de preț, colaborări și suport tehnic.

Tâmplărie PVC

FERESTRELE NU SE MONTEAZĂ ÎN SPUMĂ. Aceasta are rol de etanșare și se aplică între tocul ferestrei și zid. Nu acceptați montarea ferestrelor doar în spumă, întrucât există riscul ca ele să se curbeze și chiar să cadă. Nu este recomandată deschiderea și închiderea ferestrei la mai puțin de două ore după izolarea cu spumă. După 48 de ore de la etanșarea cu spumă a ferestrelor, surplusul se îndepărtează și se poate finisa zidăria la interior/exterior. Dacă spuma va fi lăsată la vedere, există riscul ca ea să absoarbă apa din precipitații și să faciliteze apariția mucegaiului. Folia de protecție a profilelor din PVC va fi îndepărtată numai după efectuarea finisajelor la pereți.
Category: Tâmplărie PVC

Ferestrele și ușile Barrier sunt proiectate să reziste climei extreme. Calitatea ansamblului format din tâmplăria din PVC și cu geam termoizolant Barrier poate rezista celor mai fierbinți veri și celui mai puternic soare, precum și celor mai aprigi ierni, furtuni și chiar grindinei.

Category: Tâmplărie PVC

Fixarea ferestrelor în perete se face cu șuruburi și elemente speciale de fixare. Elementele de fixare variază în funcție de tipul materialului din care este construit peretele (cărămidă, beton, BCA) pe care se va monta fereastra. Echipa de montaj va folosi elementele de fixare adecvate tipului de zid.

Category: Tâmplărie PVC

Folosirea profilelor PVC nu se recomandă în tâmplăriile de dimensiuni mari unde, pe lângă faptul că avem un coeficient de dilatare mare, pot să apară probleme la îmbinarea dintre toc și perete, între toc și foaia mobilă, chiar și încovoieri de profile. La aceste tâmplării de dimensiuni mari trebuie avută în vedere și greutatea. Dacă la aluminiu, care este cel mai ușor, sistemele de îmbinare la colțuri sunt mecanice, la PVC, îmbinarea este prin topire la cald, dar armătura de oțel nu poate fi sudată.
De asemenea, nu se recomandă folosirea profilelor de tâmplărie PVC și în cazul ușilor exterioare pentru trafic intens, ușilor interioare, sau compartimentărilor interioare vitrate. Alegerea variantei de material este destul de complicată; există și cazuri aparte, de aceea vă recomandăm sfatul unui specialist.

Category: Tâmplărie PVC

Pentru ferestrele din profil PVC, durata de viață este de 10 ani. Pentru ferestrele din aluminiu, durata de viață este de 15 ani.

Category: Tâmplărie PVC