Tâmplăria din aluminiu Barrier MB-45: protecție și eleganță

Tâmplăria din aluminiu Barrier MB-45: protecție și eleganță

Locuința ta merită întotdeauna ce e mai bun. De la materialele de construcții folosite, până la ferestre și tâmplăria lor. Dacă până acum tâmplăria PVC era printre preferatele clienților, îți prezentăm acum tâmplăria din aluminiu MB-45.

O gamă de produse confecționate din aluminiu, aceste profiluri oferă o protecție ridicată și au un aspect rafinat, care vor da o nouă înfățișare casei tale. Desigur, ele pot fi montate și la clădiri de birouri sau blocuri de locuințe.

Vrei să afli mai multe despre beneficiile pe care le aduce la pachet această tâmplărie? Atunci rămâi cu noi și citește mai jos despre toate avantajele profilului Aluprof și convinge-te de calitatea oferită.

De ce să alegi tâmplărie cu profile de aluminiu pentru ferestrele tale

Suprafețele vitrate din casa ta aduc lumina naturală în confortul căminului tău. Dar, atunci când tâmplăria geamurilor prezintă o calitate slabă, apar tot timpul probleme. Fie întâmpini pierderi de căldură sau simți curenți de aer atunci când ferestrele sunt închise.

Pentru eliminarea acestor situații neplăcute și pentru a-ți oferi o experiență de neegalat alături de o tâmplărie de calitate, au fost create tâmplăriile din aluminiu.

  • În plus, ele pot fi folosite și pentru geamurile din interiorul unei clădiri, acolo unde nu este nevoie de un nivel ridicat de termoizolație.

Aspectul profilelor din aluminiu este unul elegant, rafinat, fiind mai subțiri față de tâmplăria PVC obișnuită. Culoarea prestabilită este argintiul mat, care se potrivește în orice context, cu designul oricărei construcții. Flexibilitatea designului acestor profile permite montarea lor oriunde.

Atunci când apelezi la ajutorul unei echipe de specialiști în ferestre și uși, montarea tâmplăriei din aluminiu se realizează rapid și corect, pentru ca tu să te bucuri la maximum de performanțele oferite de acest produs.

Cu ce se remarcă tâmplăria Aluprof MB-45

Parte a ofertei Barrier de tâmplărie cu profile din aluminiu, MB-45 este potrivită atât pentru sistemele de ferestre, cât și pentru uși. Cu toate că nu este o tâmplărie termică, ea reușește cu brio să păstreze căldura la interior pe timp de iarnă sau răcoarea pe timpul verii.

Vrei să știi ce avantaje aduce pentru locuința ta tâmplăria MB-45? Uite de ce te poți bucura la montarea ei:

  • prețul este unul avantajos;
  • poate fi montată atât la exterior, cât și la interior;
  • adâncimea profilurilor eficientizează costurile pentru achiziția ferestrelor – sticla termoizolantă pe care o cumperi poate avea dimensiuni reduse, în funcție de canturile profilelor din aluminiu;
  • la sistemul pentru uși, ai posibilități multiple pentru închidere și deschidere, precum glisare, sistem de balamale pentru deschidere spre exterior sau spre interior, rabatare și sistem de siguranță împotriva prinderii degetelor;
  • la fel și în cazul ferestrelor, feroneria permite deschiderea acestora larg sau prin rabatare;
  • sunt potrivite pentru spațiile comerciale;
  • montarea se realizează simplu și rapid datorită greutății reduse a aluminiului folosit.

Performanțele ermetice oferite de acest tip de tâmplărie sunt sporite în cazul aerului sau al fumului. De multe ori, ele sunt utilizate în interiorul clădirilor, ca partiții, tocmai pentru că oferă un grad de izolare moderat și asigură un nivel ideal de confort.

Profilele Aluprof MB-45 combină eleganța designului și fiabilitatea aluminiului

O tâmplărie poate fi mai mult decât un simplu suport pentru sticla termoizolantă pe care o alegi pentru ferestrele tale. Caracteristicile sale estetice aduc o înfățișare elegantă și plină de rafinament pentru locuința ta. Profilele din aluminiu au o grosime redusă față de tâmplăriile din lemn sau PVC și pot fi personalizate într-o gamă variată de culori.

Produsul Aluprof MB-45 este construit din materiale prietenoase cu mediul înconjurător. Astfel, faci o alegere eco-friendly în timp ce asiguri confortul locuinței tale.

Indiferent dacă optezi pentru acest tip de profile din aluminiu pentru ferestre sau uși, te bucuri de izolare termică și fonică așa cum ai nevoie. În cazul ușilor, poți alege tâmplăria chiar și pentru deschideri mari. Canturile au o adâncime de 45 de mm pentru ramele geamurilor și 54 de mm pentru uși.

Vrei să încerci și tu tâmplăria Aluprof MB-45? Îți putem pregăti o ofertă personalizată în funcție de nevoile tale. Contactează-ne și hai să descoperim împreună soluțiile ideale pentru confortul locuinței tale.