Uși de garaj pentru hale industriale

Uși de garaj pentru hale industriale

Pentru clădirile industriale, zona de acces este unul dintre cele mai tranzitate spații. Fie că vorbim despre descărcarea mărfii sau încărcarea coletelor pentru livrare, ușile de garaj pentru hale industriale trebuie să reziste utilizărilor frecvente.

Și pentru că orice clădire industrială are nevoie de tâmplărie și produse de calitate, Barrier vine cu soluții pentru porți de garaj industriale. Inovația tehnologică și materialele de înaltă calitate au ajutat la conceperea celor mai rezistente elemente pentru accesul în halele industriale. În plus, porțile sunt construite pentru securizarea activităților și protejarea angajaților.

Descoperă în articolul de astăzi soluțiile Barrier pentru firme și clădiri industriale.

Barrier Fortius pentru clădiri industriale

Ușa de garaj Barrier Fortius are o structură secțională pentru a eficientiza spațiul de acționare. În funcție de preferință, Barrier Fortius poate fi proiectată la diverse dimensiuni. De exemplu, se pot proiecta uși de garaj cu înălțimea între 2,2 și 8 metri, iar înălțimea între 2 și 6 metri.

Construcția porții Barrier Fortius este realizată din panouri din oțel cu structură dublă, protejată prin zincare împotriva coroziunii. În plus, ușa asigură termoizolație de calitate datorită spumei poliuretanice ignifuge. Cu alte cuvinte, ușa de garaj asigură protecție împotriva incendiilor.

Mai mult decât atât, gradul de etanșeitate este asigurat de garniturile de calitate care nu permit curenților de aer sau apei să pătrundă în interior. Chiar și după expunere la raze UV, garnitura nu-și pierde proprietățile de izolare.

Secțiunile profilului sunt atent montate pentru siguranță la acționare. În ceea ce privește utilizarea, ușa de garaj este dotată cu sisteme motorizate pentru ușurință și eficiență. Dispozitivele de acționare pot fi alese după preferințe, cu acționare din buton sau telecomandă.

Avantajul porții de garaj Barrier Fortius este reprezentat de posibilitatea aplicării dotărilor adiționale, precum:

  • ușă pietonală în structura porții de garaj;
  • ferestre decupate;
  • panouri vitrate sau cu material acrilic transparent;
  • cromatică preferențială.

Iluminare naturală cu Barrier Cristal pentru hale industriale

Barrier Cristal se deosebește de alte porți de garaj prin spațiul vitrat generos care permite iluminarea naturală abundentă. Așadar, poate fi vorba de reducerea costurilor la energie prin renunțarea parțială la iluminarea artificială.

Secțiunea vitrată a porții Barrier Cristal poate fi realizată cu panouri din geam acrilic sau chiar din sticlă securizată. Pentru utilizări reduse, sticla securizată poate fi montată într-un singur strat. Sau se poate adăuga strat dublu pentru menținerea confortului termic.

Sistemul de acționare a ușii Barrier Cristal se poate adapta în funcție de construcție și de spațiul disponibil pentru montare. Chiar dacă golul de montare al ușilor de garaj este redus, te poți bucura de toate avantajele Barrier Cristal.

Așadar, printre beneficiile alegerii porții de garaj vorbim și despre:

  • etanșeitate ridicată cu garniturile de izolare fonică și termică;
  • acționare motorizată și integrabilă în sisteme inteligente;
  • montarea ușilor pietonale pentru garaj care asigură acces rapid;
  • întreținere ușoară și eficientă. 

Uși de garaj industriale: Barrier Cobra

Pentru clădirile industriale cu trafic ridicat, ușile de garaj trebuie să asigure rezistență și eficiență în acționare. De aceea, varianta cea mai potrivită este poarta de garaj Barrier Cobra

În consecință, ea se poate monta atât la exterior, în zona de încărcare a mărfurilor, cât și în interior pentru despărțirea zonei de depozit de cea comercială. Barrier Cobra are o structură rezistentă din plastic, acoperit de material flexibil poliesteric.

În plus, spațiul vitrat al porții de garaj poate fi amplasat atât în partea de sus, cât și în partea de jos a structurii. După acționare, ușa de garaj se ridică, iar materialul flexibil se pliază pentru eficientizarea spațiului.

Sistemul de acționare al ușii de garaj Barrier Cobra este motorizat și poate fi acționat prin buton, prin telecomandă sau chiar senzori. De asemenea, poarta este prevăzută cu sistem de siguranță pentru a evita prinderea mâinilor.

Barrier Galaxy: porți de garaj pentru acces industrial

Special creat pentru delimitarea zonelor interioare din halele industriale, ușa de garaj Barrier Galaxy este alegerea ideală pentru montare pe pereți despărțitori. Ușa este confecționată din material plastic flexibil ce se poate rula.

Așadar, principiul de acționare se bazează pe rularea ușii pe ax, deasupra golului. În aceste condiții, ușa se poate acționa mai rapid, permițând accesul într-un timp mult mai redus. Acționarea se poate realiza prin buton, telecomandă sau senzori precum cei de mișcare sau detecție optică.

Barrier Galaxy se poate realiza pe diferite dimensiuni, maximul fiind de 5 metri înălțime și 5 metri lățime. În plus, materialul poliesteric de pe suprafața ușii poate fi confecționat în diferite culori și poate prezenta suprafețe vitrate cu geam acrilic flexibil.

Barrier îți pune la dispoziție soluții personalizate pentru uși de garaj pentru hale industriale. Contactează cu încredere specialiștii noștri pentru oferte și informații suplimentare.