5 motive pentru alegerea ferestrelor și ușilor din aluminiu

5 motive pentru alegerea ferestrelor și ușilor din aluminiu

Indiferent de punctul de interes, alegerile ne dau întotdeauna emoții, dar ne și îndeamnă să analizăm cu atenție plusurile și minusurile viitoarelor investiții. În urma alegerii făcute, e ideal să fii pe deplin mulțumit de rezultate și să beneficiezi de eforturile tale.

Dacă și tu ești în situația în care vrei să alegi ferestrele și ușile potrivite pentru casa ta, atunci trage aer în piept și stabilește împreună cu experții Barrier o grilă de evaluare care să te ghideze.

Pentru a te bucura de confort, alege inteligent și vezi care sunt avantajele ferestrelor și ușilor din aluminiu, ușor de integrat în orice proiect de renovare sau de casă nouă.

Iată de ce tâmplăria din aluminiu este o condiție esențială pentru trăinicia oricărei construcții!

#1 Un design cu stil și o vastă paletă cromatică pentru ferestre și uși

Funcționalul, manevrabilitatea sau calitatea sunt unele dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba despre alegerea ferestrelor și ușilor care să realizeze tranziția dintre spațiile din casa ta.

Cu toate acestea, un spațiu plăcut de locuit trebuie să jongleze întotdeauna cu funcționalul, dar și cu esteticul. Avantajul ferstrelor și ușilor din aluminiu de la Barrier este design-ul modern, ușor de integrat planurilor tale de design interior sau exterior.

Pentru un dialog cât mai viu între elementele casei, ușile și ferestrele Barrier operează cu variata gamă de culori RAL. În funcție de celelalte piese din spațiul de locuit, poți opta pentru nuanțe sobre și rafinate până la nuanțe colorate intens.

Marele avantaj este că te poți bucura de un plus de culoare în propria casă doar prin înfolierea sau vopsirea ramelor, fără să fie necesar să apelezi la alte variante costisitoare și consumatoare de timp.

#2 O investiție pe termen lung: rezistență și etanșeitate

După ce te-ai hotărât asupra design-ului perfect, merită să iei în calcul placarea ușilor și ferestrelor cu aluminiu pentru un plus de rezistență. Tâmplăria din aluminiu contribuie la robustețea deschiderii, protejând-o în timp de uzură și șocuri mecanice.

Creșterea rezistenței deschiderilor se dovedește un avantaj și în problemele de siguranță. Decât să-ți imaginezi că vei fi ocolit de orice tentativă de efracție, mai bine fii prevăzător și ajută-ți deschiderile să devină imbatabile.

Un alt avantaj al placării exterioare cu aluminiu constă și în amplificarea confortului termic la interior, cât și sporirea etanșeității. Închiderea perfectă a ferestrelor și a ușilor îți protejează interiorul de curenții reci de aer, de pătrunderea apei, dar și de formarea condensului.

Veștile bune continuă pentru că tâmplăria din aluminiu poate fi utilizată și în cazul ușilor de garaj rezidențiale sau industriale.

#3 Un pachet complet: izolare termică și acustică

Dincolo de aspectul demn de revistă, casa ta trebuie să poată fi notată cu 10 și la capitolul confort termic și acustic. Știm că nu-ți place să te trezești de dimineață din cauza zumzetului produs de trafic, să îngheți iarna de frig în propria casă, iar vara să faci față unei călduri în stare să topească și gheața din frigider.

De aceea, îmbunătățirea performanței energetice a casei tale este o necesitate care nu mai trebuie amânată. Din fericire, ferestrele și ușile din aluminiu marca Barrier răspund cu promptitudine nevoilor tale și îți transformă casa în cel mai plăcut spațiu de locuit.  

Bucură-te în permanență de liniște și de temperaturi care să-ți sporească relaxarea.

#4 Ferestre și uși versatile pentru alegeri sigure

Indiferent că te confrunți cu stresul renovărilor sau încerci să găsești cele mai bune alternative pentru proiectul tău de casă nouă, ferestrele și ușile Barrier sunt versatile. Disponibile în dimensiuni variate, acestea se potrivesc în majoritatea golurilor de montare.

Dacă spațiul pe care îl ai la dispoziție este intim și redus, îți poți echipa deschiderea cu un sistem glisant. Mecanismul de funcționare este unul simplu și eficient: fereastra sau ușa glisează pe căile de rulare ale tocului prin intermediul unor role.

Sistemul glisant îți permite să salvezi spațiul pe care îl folosești în cazul unui mecanism de deschidere standard. Bucură-te de manevrabilitatea deschiderii tale și ai grijă să o întreții în timp.

#5 Ferestre și uși din aluminiu: montaj simplu și profesionist

Odată stabilite toate detaliile, este evident că vine și apogeul: montarea ferestrelor și ușilor din aluminiu. Experții Barrier te susțin cu sfaturi și cu execuția lucrării încă din momentul proiectării și până în cel al fixării deschiderii alese în golul de montare.

Dacă vrei să afli mai multe despre procesul montării ferestrelor și ușilor, nu rata articolul nostru despre montajul ușilor de exterior.

În plus, deschiderile Barrier pot fi echipate și cu plase împotriva insectelor, foarte utile mai ales vara.

Pentru mai multe detalii, ia legătura cu un consultant Barrier, accesând rapid pagina de Contact.

Îți dorim multă inspirație pentru alegeri sigure!