Solicită sfaturile specialiștilor Barrier

Consultanță proiectare și montaj tâmplărie PVC

Alături de tine din momentul proiectării și până la montaj – aceasta este deviza după care se ghidează profesioniștii Barrier. Specialiștii noștri sunt gata oricând să te ajute să alegi cele mai potrivite ferestre și uși din PVC sau aluminiu pentru locuință.

Serviciile de consultanță specializată în domeniu sunt adresate tuturor arhitecților, proiectanților și designerilor care își doresc să implementeze cu succes orice tip de proiect. Datorită experienței colegilor noștri și a cunoștințelor acumulate de-a lungul timpului, vei putea decide cu ușurință care sunt produsele din tâmplărie PVC sau aluminiu adecvate clienților tăi.

Pentru buna desfășurare a întâlnirilor de consultanță pentru proiectarea și montarea tâmplăriei PVC, te invităm să afli care sunt etapele de lucru:

  1. Prospectare: Analizăm cererea ta și discutăm telefonic, prin e-mail sau față în față toate detaliile proiectului.
  2. Contractare: Odată stabilite detaliile, pregătim oferta tehnică și contractul de colaborare.
  3. Ofertare: Plasăm comanda de produse din PVC sau aluminiu, verificăm detaliile acesteia și întocmim factura proformă.
  4. Producție: Supraveghem procesul de execuție și ne asigurăm că fiecare produs este realizat ca la carte.
  5. Facturare: Realizăm factura pentru plata în avans, factura fiscală pentru livrare și fișa cu soldul clientului.
  6. Livrare: Transmitem fișa pentru livrare, ne asigurăm că produsele sunt încărcate în mașini și livrate la adresa indicată. Acolo unde este cazul, ne ocupăm și de preluarea retururilor.
  7. Servicii post-vânzare: La finalul colaborării, avem grijă să obținem feedback-ul tău prin chestionare, formulare specifice sau apeluri telefonice și să ne îmbunătățim constant activitatea.

Beneficiază de expertiza și recomandările specialiștilor Barrier. Trimite-ne un mesaj cu informațiile proiectului, iar colegii noștri vor reveni în cel mai scurt timp pentru a discuta detaliile serviciilor de consultanță proiectare și montaj tâmplărie PVC.