Servicii de tâmplărie PVC de calitate

Promptitudine și garanția fiecărui proiect

Dorințele și ambițiile echipei Barrier nu se opresc doar la crearea celor mai bune produse din PVC și aluminiu, ci și la oferirea unor servicii de tâmplărie PVC ireproșabile. Experții noștri în domeniu sunt gata să te îndrume ori de câte ori ai nevoie, astfel încât să te bucuri de locuința visurilor tale.

În funcție de nevoile și dorințele tale, îți punem la dispoziție o varietate de servicii de tâmplărie PVC, care vin în completarea produselor Barrier pe care le oferim.

Iată cu ce te putem ajuta:

Feronerie Ferestre

Profită de calitatea premium a elementelor de feronerie și bucură-te cât mai mult timp de ferestrele achiziționate. Descoperă catalogul de mânere pentru ferestre și alege-le pe cele adecvate casei tale.

Bucură-te timp îndelungat de ferestrele Barrier

Alege sistemele de închidere pentru uși Barrier

Feronerie Uși

Siguranța ta și a familiei este cea mai importantă. Îți oferim o varietate de sisteme de închidere pentru uși care satisfac și cele mai înalte exigențe. Vizualizează produsele disponibile și selectează-le pe cele adecvate locuinței tale.

Culori Barrier

Conferă o notă personală spațiului tău. Fie că vrei să schimbi culoarea sau textura ferestrelor sau ușilor tale Barrier, ai la dispoziție o paletă largă de culori din care poți să-ți alegi nuanțele favorite.

Paleta de culori Barrier pentru ferestre

Modernizează-ți locuința în stil unic

Placare cu Aluminiu

Schimbă cu ușurință aspectul spațiului de locuit. Sporește rezistența ferestrelor și ușilor tale, așa cum îți dorești, și bucură-te de un design unic, care durează timp îndelungat.

Barrier 360

Realizează toate proiectele cu succes. Specialiștii Barrier oferă recomandări arhitecților, proiectanților și designerilor privind proiectarea și montarea tâmplăriei PVC. 

Solicită sfaturile specialiștilor Barrier

Pentru mai multe informații sau nelămuriri legate de serviciile de tâmplărie PVC, poți lua oricând legătura cu echipa noastră telefonic sau prin e-mail.