Ferestre cu trei foi de sticlă: performanțe, durată de viață și montaj

Alege ferestrele Barrier cu trei foi de sticlă

Instalarea elementelor de tâmplărie este foarte importantă deoarece ferestrele locuinței reprezintă o parte indispensabilă din întregul sistem de izolație termică și fonică al casei tale. De asemenea, fac parte din aspectul exterior și interior al spațiului tău de locuit. 

În ceea ce privește identificarea unui furnizor de încredere, Barrier este partenerul potrivit pentru tine și nevoile tale. Punem accent pe calitatea produselor și performanța serviciilor prin folosirea materialelor PVC și a sticlei rezistente pentru ferestre.

Ferestrele Barrier cu trei foi de sticlă reprezintă soluția optimă atât pentru necesitățile, cât și pentru gusturile și preferințele tale, cu accent pe protecție sporită.

În cadrul acestui articol îți prezentăm de ce ar trebui să alegi ferestrele cu trei foi de sticlă și care sunt avantajele de care beneficiezi.

Materiale calitative pentru performanțe de top

Indiferent că vrei să construiești o casă, un apartament, un întreg ansamblu sau îți propui doar să renovezi, alegerea unor ferestre performante din PVC se numără printre principalele etape pe care trebuie să le bifezi. 

În acest sens, trebuie să te asiguri că alegi cele mai bune materiale pentru proiectul tău. Ferestrele Barrier din PVC cu trei foi de sticlă reprezintă o investiție care îți aduce performanțe de top și rezistență crescută. 

Structura ansamblului de sticlă este alcătuită dintr-o serie de elemente ce îți garantează că alegerea ferestrelor Barrier este cea potrivită. 

Ansamblul de sticlă cu trei foi al ferestrelor dispune de:

  • Barrier Sun Control: confort vizual, reflexie impecabilă și control asupra încălzirii solare;
  • Inserția de gaz inert: gazele inerte, argon și kripton, sunt utilizate în sigilarea perimetrală a pachetului de sticlă;
  • Sticla mediană: indiferent de vremea de afară, aceasta este ca un scut termic între exterior și interior;
  • Sticla interioară LowE: combate apariția umidității la interior și reduce transferul de căldură;
  • Distanțierul termic: previne apariția condensului și ajută la eficientizarea barierei termice. 

Dacă toate acestea te-au convins că merită să faci o astfel de investiție, noi îți oferim câteva sugestii de produse potrivite pentru tine.

Ferestrele Barrier cu trei foi de sticlă de care ai nevoie

Ferestrele Barrier cu trei foi de sticlă îți oferă cea mai bună izolație termică și fonică. Îți punem la dispoziție o serie de produse de calitate excelentă care îți asigură un confort sporit, siguranță, dar și economie de energie și resurse materiale.

Știm că ești o persoană care investește responsabil și de aceea îți prezentăm cele mai bune oferte raportate la calitate și preț.

Pachetul Barrier 85 A++, spre exemplu, reprezintă alegerea perfectă pentru tine, dacă îți dorești să investești în ferestre durabile, moderne și la un preț accesibil. Acest model de ferestre este rezistent la uzură și te ajută la scăderea costurilor de energie. Barrier 85 A++ este o combinație între design plăcut, siguranță și accesibilitate. 

Dacă îți dorești produse la cele mai înalte standarde, pachetul Barrier 80+ este cea mai performantă fereastră din PVC pe care o punem la dispoziție clienților noștri. Gândită pentru confortul tău sporit, produsul nostru îți oferă performanțe impecabile în tot ceea ce înseamnă izolație termică, acustică, siguranță antiefracție și protecție contra loviturilor de orice fel.

Astfel, poți alege ceea ce ți se potrivește ție și locuinței tale, simplu și ușor. 

Design impecabil și specificații moderne

Datorită pachetelor de sticlă cu trei foi, cu grosimi specifice între 32-52 mm, pătrunderea luminii în spațiul de locuit este cuprinsă între 58-73%. Astfel, și zgomotele penetrante sunt atenuate până la 33%.

Pe de altă parte, detaliile de aspect sunt și ele importante. Modelele noastre de ferestre sunt concepute pentru a satisface orice tip de preferințe prin intermediul paletei de culori pe care ți-o punem la dispoziție. 

De asemenea, ferestrele Barrier cu trei foi de sticlă pot fi placate și cu aluminiu, dacă vrei să ai parte de un aspect modern în mai multe nuanțe. 

Avantaje generale ale ferestrelor Barrier cu trei foi de sticlă

Avantajele pe termen lung de care beneficiezi dacă iei decizia de a achiziționa aceste modele de ferestre reprezintă încă un motiv în plus care îți indică că faci alegerea corectă. 

Câteva dintre avantajele ferestrelor Barrier cu trei foi de sticlă sunt:

  • Izolație termică îmbunătățită: vitrajul triplu îți oferă o performanță de patru ori mai mare decât ferestrele standard cu un singur geam;
  • Optimizarea eficienței energetice: datorită performanțelor izolației termice, facturile la încălzire vor fi mai puțin costisitoare;
  • Izolație fonică impecabilă: vei fi surprins de capacitatea de reducere a zgomotelor;
  • Protecție crescută împotriva factorilor exteriori: interiorul nu se supraîncălzește în pofida razelor solare care pătrund, datorită sistemului de captare a undelor infraroșii. De asemenea, datorită sticlei rezistente pentru ferestre, acestea au o durabilitate crescută în fața fenomenelor meteo extreme.

Dacă îți dorești să achiziționezi ferestrele Barrier din PVC cu trei foi de sticlă, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru orice cerințe sau nelămuriri. De asemenea, găsești mai multe sfaturi și recomandări pe blog.