Barrier 100, ferestrele special concepute pentru case pasive

Trăiește confortabil și în siguranță cu ferestrele care izolează perfect locuința

Casele pasive vorbesc despre confort și despre eficiență. Un ansamblu în care toate piesele lucrează împreună pentru a genera un spațiu confortabil și sănătos, fără pierderi de energie și fără sisteme clasice de încălzire.

Am conceput ferestrele Barrier 100 având în gând proiectele pentru case care nu au nevoie de soluții convenționale de încălzire. Știm că fiecare locuință este unică și de aceea ferestrele noastre se pot adapta după specificul fiecărui spațiu.

Rezultatul?

O eficiență remarcabilă pentru rezultate inegalabile. Descoperă ferestrele Barrier 100 și oferă toată atenția ta căminului perfect armonizat.

De ce să alegi fereastra Barrier 100

Calitate premium

Barrier 100 este o fereastră de top pregătită să facă față fără probleme condițiilor extreme de climă și de mediu. 

Cu încadrare până în clasa 5 de protecție fonică și până în clasa WK3 de protecție împotriva efracției, Barrier 100 se va prezenta ireproșabil în fața ploilor în aversă, furtunilor sau curenților de aer puternici.

Calitatea premium a ferestrei înseamnă rezultate precise în ceea ce privește izolarea termică pe tot parcursul anului și feronerie rezistentă la uzură. Calitatea noastră se traduce în performanțe de top pentru case care se fac remarcate.

Termoizolare și etanșeizare inegalabilă

Barrier 100 respectă caracteristicile caselor pasive. De aceea ferestrele noastre asigură pierderi minime de aer: pierderile de aer / oră sunt mai mici de 60% din volumul de aer aflat în interiorul casei.

Eficiența ferestrelor se datorează celor 3 rânduri de garnituri coextrudate, precum și materialelor de cea mai bună calitate folosite în fabricarea ferestrelor: profile de top REHAU, pachete de sticlă cu 3 foi și feronerie ROTO LUX.

Profile de top REHAU

Tehnologia utilizată la realizarea ferestrelor Barrier 100 cu profile REHAU Geneo PHZ se pretează perfect exigențelor de izolare a caselor pasive.

Panourile din sticlă folosite, cu insert de gaz inert, sunt prevăzute cu baghete termoizolante. În plus, armarea în masă a profilelor nu necesită și armătura din oțel, ceea ce reduce riscul creării punților termice și lasă spațiu suficient pentru inserția termo-modulelor izolatoare în camerele profilului.

Rezistență pentru protecția casei

Barrier 100 nu garantează doar izolarea termică perfectă. Ferestrele asigură și un grad de rezistență ridicat, pentru a te putea bucura de aceleași performanțe inegalabile pentru cât mai mult timp.

Atât sticla, dar și ramele și profilele oferă protecție împotriva încercărilor de intrare prin efracție. În funcție de fiecare cerință poți opta pentru un grad mai ridicat, sau mai scăzut de siguranță.

Analizează gradul de risc al spațiului și alege soluțiile potrivite pentru securitatea casei tale.

Feronerie de cea mai bună calitate

Tipurile de feronerie produse pentru Barrier 100 fac parte din gama ROTO Lux. Poți alege între balamale vizibile, sau ascunse și poți opta pentru elemente speciale de blocare pentru un plus de siguranță.

Fiecare fereastră poate fi personalizată cu accesorii și feronerie diferite, în funcție de clasa de siguranță dorită. Ușurința în manevrare și rezistența în timp sunt caracteristicile principale ale feroneriei ROTO Lux, un element distinctiv al ferestrelor Barrier 100. 

Ferestre de top placate cu aluminiu

Ferestrele Barrier 100 permit placarea cu aluminiu. Obține un design distinctiv și alege să dai culoare ferestrelor așa cum îți dorești. Ai la îndemână o mulțime de posibilități și opțiuni prin care îți poți valorifica spiritul creativ.

Placajul cu aluminiu va crește rezistența în timp a ferestrelor dar și eficiența în izolare termică și fonică. În plus, ferestrele tale vor arăta ireproșabil indiferent de capriciile vremii.

Barrier 100: caracteristici tehnice și performanțe

 • material profil: RAU – FIPRO®(PVC armat în masă)
 • coeficient de izolare termică: Uf până la 0,79W/m2K
 • clasa de izolare fonică: 5 (sticlă = 50 dB, RwP = 47 dB)
 • protecție antiefracție până la clasa WK3 (WK2/fără oțel)
 • grosime profil: 86 mm
 • lățime vizibilă profil: 115 mm
 • număr de camere constructive: 6 camere
 • grosime pereți camere: 3 mm
 • garnituri: 3 rânduri (cu garnitură mediană), gri
 • feronerie: ROTO cu balamale ascunse sau vizibile
 • pachete de sticlă: (min/max, mm) 44 – 52 mm
 • suprafața profilului: HDF – netedă, ușor de întreținut
 • culori în gamă extinsă – cașerare sau vopsire
 • posibilitatea de placare cu aluminiu la exterior