Găsește ferestre PVC pentru orice buget și alege inteligent

Găsește ferestre PVC pentru orice buget și alege inteligent

Ce fereastră din PVC să alegi în funcție de buget

Înainte de renovarea sau reamenajarea unui spațiu ai nevoie de planificarea bugetului pentru a alege ferestrele care se potrivesc și în același timp îndeplinesc criteriile de confort, design și siguranță.

Imediat după ce ai decis că este nevoie să achiziționezi ferestre pentru locuință, trebuie să faci o listă cu toate aspectele pe care această investiție le va îndeplini.

Și va fi nevoie să te întrebi ce îți dorești de la o fereastră. Ori, altfel spus, ai în vedere o fereastră PVC de calitate premium care se încadrează într-un buget ridicat sau cauți tâmplărie PVC ieftină și eficientă?

În articolul de astăzi o să vedem cum poate fi influențată alegerea ta.

Alege ferestrele din PVC documentat, pentru un viitor confortabil

Pentru o investiție corectă ai nevoie de soluții durabile și de calitate, indiferent de bugetul de care dispui.

Spre exemplu, ferestrele Barrier din PVC sunt disponibile în variante diverse, ele îndeplinesc toate criteriile de siguranță și sunt disponibile la prețuri echilibrate.

Dacă nu știi exact ce soluție se potrivește locuinței tale, îți prezentăm 3 tipuri populare de ferestre Barrier.

Fereastră PVC performantă la preț accesibil

Ce înseamnă o fereastră ieftină? Înseamnă să achiziționezi o fereastră de calitate și  eficientă care se încadrează într-un buget riguros planificat.

Fereastra Barrier aRX A++  este soluția noastră eficientă și modernă care te ajută să economisești energie. În plus, tâmplăria PVC, alături de sticla propriu-zisă izolează fonic locuința pentru liniștea de care ai nevoie.

Specificațiile tehnice ale ferestrei Barrier aRX A++ dovedesc faptul că raportul calitate-preț este unul corect.

Fereastra Barrier este dotată cu:

 •         sistem de protecție antiefracție;
 •         adâncimea profilului este de 70 mm și cu 2 garnituri de etanșare;
 •         are un număr de 5 camere constructive și 2 rânduri de garnituri;
 •         pentru o bună izolare termică, baghetele WarmEdge sunt de 24 mm sau de 40 mm;
 •         opțiunile pentru grosimea sticlei sunt de 24 mm sau 42 mm;
 •         pentru feronerie se poate opta către o balama vizibilă sau ascunsă.

Fereastră PVC complexă, durabilă și sustenabilă

De ce să alegi o fereastră care necesită un buget ceva mai ridicat? Pentru fiabilitate și pentru calități remarcabile de siguranță și confort.

Fereastra Barrier 85A++ îndeplinește criteriile de performanță ale unei ferestre pentru care merită să acorzi o atenție ridicată. Pentru că aspectul și siguranța contează, fereastra are un design modern și este concepută cu materiale de calitate premium care garantează economia de energie și amortizarea investiției în timp.

Cele mai importante caracteristici ale ferestrei Barrier 85A++ sunt:

 •         protecție antiefracție;
 •         profil adânc de 85 mm cu 3 garnituri etanșe;
 •         baghete termoizolante;
 •         grosime sticlă de 44 mm și 50 mm;
 •         6 camere constructive și 3 rânduri de garnituri;

Tâmplăria Barrier 85A++ este o investiție eficientă, pentru o locuință stabilă și pentru un viitor sigur și relaxat. Desigur, realizăm soluții personalizate în funcție de specificul fiecărei locuințe sau imobil.

Ferestre pentru case pasive

Fereastra PVC Barrier 100 este alegerea ideală pentru o locuință care este prietenoasă cu mediul și eficientă energetic.

Conceptul de casă pasivă se descrie prin independența energetică care asigură confortul termic din interior și consumul foarte redus de energie. Casele pasive nu sunt dependente de sistemele clasice de încălzire sau răcire ceea ce înseamnă că au nevoie de o tâmplărie PVC de cea mai bună calitate.

Aceste locuințe beneficiază de sisteme care mențin temperatura la un nivel optim, sunt bine izolate și au instalate panouri solare.

Așadar, din punct de vedere tehnic, modelul Barrier 100 este conceput special pentru o casă pasivă având:

 •         protecție antiefracție;
 •         profile de 86 mm;
 •         6 camere constructive de 3 mm;
 •         grosimea sticlei de 44-52 mm.

Tâmplăria Barrier 100 se remarcă prin îmbinarea tuturor componentelor care asigură performanță termică și o etanșare perfectă. Alte două caracteristici de bază sunt rezistența în timp și izolarea fonică, care garantează un viitor sigur și un ambient plăcut în interior.

Pentru acest tip de fereastră există posibilitatea de placare cu aluminiu la exterior, devenind astfel un produs 100% fiabil și rezistent în fața condițiilor climatice extreme.

Dacă proiectul tău unic este o casă pasivă, atunci Barrier 100 este fereastra care îndeplinește toate caracteristicile cerute de acest tip de imobil.

Pentru o tâmplărie PVC potrivită, apelează la sfaturile specialiștilor Barrier care te vor ajuta să faci alegerea corectă, respectând bugetul tău și performanțele de care ai nevoie.

Cu alte sfaturi utile, precum și cu idei de proiecte pentru case și spații comerciale te așteptăm în pagina de blog. Ne revedem acolo.