Optează pentru tâmplăria din aluminiu Barrier MB-86

De ce să alegi tâmplăria din aluminiu Barrier MB-86 pentru ferestre și uși

Vrei să ai parte de casa visurilor tale? Panorama să fie impresionantă, chipul tău să se oglindească perfect în sticla ferestrelor, iar aspectul estetic să îți transforme spațiul într-o creație desăvârșită.

Alegerea unui tip potrivit de tâmplărie pentru proiectul tău îți poate îndeplini toate aceste dorințe. Pachetul MB-86 Aluprof de la Barrier vine în întâmpinarea clienților care optează pentru uși și ferestre de ultimă generație, destinate proiectelor personale sau industriale.

Fiind confecționat din aluminiu de calitate superioară, sistemul MB-86 se ridică la standardele energetice actuale și oferă un aer rafinat încăperilor.

Cu alte cuvinte, tâmplăria din aluminiu este alegerea ideală pentru persoanele cu exigențe. Iată câteva argumente prin care să te convingi de acest aspect.

Calitate premium cu profilele de aluminiu pentru tâmplărie

Opțiunea profilelor din aluminiu pentru tâmplăria interioară și cea exterioară îți asigură performanțe neașteptate, în comparație cu elementele amplasamentelor obișnuite.

Totul este amplificat datorită materialului de bună calitate și a modalităților prin care sunt fabricate profilele pentru uși și ferestre. Astfel, dacă alegi sistemul MB-86, casa ta se bucură de:

  •         izolare termică excelentă, cu patru variante de sisteme disponibile;
  •         performanțe ermetice sporite la apă și aer;
  •         profile tricamerale;
  •         scut antiefracție împotriva șocurilor de orice fel;
  •         material prieten cu mediul înconjurător.

Performanțe impecabile pentru tâmplăria ferestrelor

Montarea ferestrelor se numără printre cele mai importante etape din procesul amenajării unui spațiu. Profilele Aluprof sunt potrivite pentru orice tip de construcție datorită versatilității sistemelor din aluminiu.

Produsele MB-86 din seria de profile Aluprof sunt recomandate pentru construcțiile cu eficacitate energetică crescută și eco-friendly. Acestea vin cu trei varietăți de aerogel (ST, SI și AERO) și dispun de mai mult aer liber decât materialele solide convenționale.

De asemenea, poți alege ce fel de sticlă termoizolantă îți dorești pentru tâmplăria ferestrelor. În funcție de buget și de condiția construcției, ai opțiunea vitrajului dublu sau triplu, care se îmbină perfect în canturile cadrului de aluminiu.

Datorită grosimii profilului de 67,5 mm, geamurile au o rezistență acustică sporită și securitate consolidată a sistemului antiefracție. De altfel, funcția de ascundere îți oferă un aspect impecabil cu ajutorul liniilor curate și ascuțite de încadrare.

Tâmplărie premium pentru uși de ultimă generație

Profilele din aluminiu Aluprof sunt ideale pentru amenajarea încăperilor cu uși de calitate înaltă. Sistemul MB-86 dispune de performanțe termice de top și o rată ridicată de inerție a profilurilor, aspect ce permite construirea unor cadre de mari dimensiuni.

În acest sens, produsele Aluprof de la Barrier pot utilizate pentru efectuarea ușilor armonice cu deschideri mari, pe suprafețe extinse.

Profilele de aluminiu dispun de trei camere, cu o adâncime structurală de 86 mm pentru rame și 77 mm pentru panourile cadrului de ușă, oferind protecție termică sporită.

Profilele Aluprof MB-86 de la Barrier: soluții performante

Datorită noilor selecții variate de profile și a podurilor termice foarte groase, produsele din aluminiu MB-86 de la Barrier au coeficient ridicat al rezistenței la transferul de temperatură.

De asemenea, izolarea acustică a ușilor și ferestrelor este susținută de garnitura centrală cu mai multe componente și a benzilor de geam cu opțiune suplimentară de etanșare.

Adâncimea profilului, atât în cazul ușilor, cât și a ferestrelor, poate fi cuprinsă între 14 și 61,5 mm, permițând utilizarea diferitelor unități de sticlă. Aceste specificații cresc rezistența la penetrarea sunetelor, la efracție și la diferite impacturi.

Sistemul de ferestre și uși Aluprof MB-86 de la Barrier are un grad mare de compatibilitate între uși și ferestre, iau unele profile, garnituri și accesorii sunt comune ambelor structuri.

Profilele Aluprof sunt prietenoase cu mediul înconjurător deoarece aluminiul se numără printre cele mai ecologice metale de pe planetă. Acesta poate fi reciclat fapt ce îl un metal valoros, folosit în tâmplăria diferitelor construcții.

Design minimalist și aspect elegant

În ceea ce privește design-ul pe care îl propun sistemele de aluminiu Barrier MB-86, acestea îmbină funcționalitatea energetică sporită cu latura estetică.

Față de cea din lemn sau PVC, tâmplăria din aluminiu pentru uși și ferestre poate avea o mulțime de nuanțe și culori din gama RAL.

Mai mult, durata de viață a texturilor aplicate pe aluminiu durează un timp îndelungat, de peste 10 ani. În funcție de preferințele și dotările spațiului pe care urmează să îl construiești sau renovezi, poți solicita o ofertă personalizată.

Tâmplăria Barrier MB-86 cu profile Aluprof reprezintă alegerea ideală pentru mai multe tipuri de construcții, de la hale industriale, până la sere din sticlă și clădiri.

Solicită oferta personalizată de la specialiștii Barrier sau cere informații suplimentare despre profilele din aluminiu MB-86 prin telefon sau e-mail. Alege ceea ce este potrivit pentru spațiul tău în ceea ce privește tâmplăria ușilor și ferestrelor.