Soluții rapide pentru protecția geamurilor de termopan

Soluții rapide pentru protecția geamurilor de termopan

Dacă de abia aștepți să-ți vezi casa în perfectă stare, îți propunem soluțiile Barrier, eficiente și ușor de executat în timp record.

Calitatea este o performanță, iar noi lucrăm cu pasiune pentru a transforma fiecare locuință într-o casă cu un grad ridicat de funcționalitate, dar și cu un aspect estetic pe măsură.

Încă îți faci griji pentru deschiderile mari din casa ta? Atunci să știi că a venit timpul să te relaxezi și să te bucuri de confort datorită soluțiilor accesibile pe care ți le-am pregătit pentru protejarea geamurilor de termopan.

Pune în aplicare sugestiile noastre și vezi cum disconfortul termic devine amintire, iar condensul și mucegaiul dispar ca prin magie.

Iată cele mai eficiente și rapide soluții pentru protejarea geamurilor de termopan!

#1 Rulourile Barrier: performanță termică de excepție și design inspirat

Pe lângă montarea ușoară, rulourile pentru ferestre Barrier îți aduc o mulțime de avantaje. Indiferent de sistemul de rulouri ales, acestea îți garantează fonoizolație și confort termic în orice moment al anului.

Ține cont că temperaturile potrivite și liniștea sunt mereu resurse prețioase pentru un trai confortabil. Rulourile potrivite pot filtra și fluxul de lumină naturală, asigurându-ți protecția solară de care ai nevoie.

Iată sistemele de rulouri din care poți alege după o discuție responsabilă cu un specialist Barrier:

  • rulouri aplicate: potrivite pentru modernizarea spațiilor sau în caz de renovări;
  • rulouri suprapuse: elemente de siguranță decorative pentru construcțiile moderne;
  • rulouri încastrate: ideale pentru construcțiile noi, cu un design modern.

În materie de design, sistemele de rulouri sunt soluții inspirate pentru că la Barrier ți-am pregătit o gamă variată de culori din care poți alege. Moderne și compatibile cu design-ul celorlalte deschideri Barrier, rulourile noastre creează un tot armonios.

În plus, rulourile pot fi echipate cu plase pentru insecte, ferindu-te de micile invadatoare pe timp de vară.

Nu-i așa că rulourile pentru ferestre Barrier merită încă o bilă albă la capitolul confort?

#2 Asigură rezistență geamurilor de termopan prin placarea cu aluminiu

Când te gândești la propria casă, e imposibil să eviți problema rezistenței în timp. Dacă te tot întrebi cum îți poți fortifica ferestrele împotriva intemperiilor, dar și a uzurii, ia în calcul placare la exterior cu aluminiu.

Cum te ajută placarea cu aluminiu a geamurilor termopan?

  • rezistență sporită la șocuri mecanice și uzură;
  • rame imbatabile în fața tentativelor de efracție;
  • etanșeitate ridicată și protecție în fața fenomenelor meteo neplăcute;
  • izolare acustică și termică;
  • design divers și inspirat datorită gamei cromatice RAL.

Dacă deja te-ai decis că placarea cu aluminiu a ferestrelor este o soluție pe care o aștepți demult, atunci trebuie să știi că specialiștii Barrier îți sunt aproape încă din faza de proiectare și până la montarea propriu-zisă.

Este important să știi că profilele compatibile placării cu aluminiu sunt Barrier 80 și Barrier 100. De asemenea, placarea cu aluminiu se pliază foarte bine și pe ușile de garaj rezidențiale sau industriale.

#3 Descoperă avantajele unei feronerii de calitate, confecționată din aluminiu

Feroneria geamurilor de termopan este un alt aspect pe care nu trebuie să-l ignori. Împreună cu celelalte piese componente, feroneria este responsabilă pentru confortul termic și fonic.

Se știe deja că o feronerie de calitate inferioară afectează performanța întregii ferestre. Pe lângă scăderea drastică a confortului termic, o feronerie de slabă calitate se poate bloca, devenind un obstacol în calea închiderii etanșe a ferestrei.

De aceea, recomandarea noastră este să te orientezi spre piese de feronerie solide, confecționate din materiale calitative.

La Barrier, găsești mânere executate din aluminiu, compatibile cu orice tip de deschidere, dar și preferință estetică.

Mânerele noastre valorifică o gamă cromatică diversă și un design modern, dar și clasic. Poți alege din trei tipuri de mânere pentru feroneria ferestrelor, fiecare cu propriul set de caracteristici tehnice specifice.

Protejarea geamurilor de termopan se poate realiza și prin instalarea unor sisteme antiefracție de ultimă generație. În plus, siguranța merită dublată de confort termic de înaltă clasă prin montarea unui pachet de sticlă termoizolantă.

Acum știi ce soluții să alegi pentru protejarea geamurilor de termopan din casa ta? Nu ezita să îți faci planuri detaliate, iar apoi ia legătura cu un consultant Barrier prin apel telefonic la 0742 277 437 sau printr-un simplu click pe pagina noastră de Contact.

Pe curând! Și mult succes în tot ce îți propui!