Tâmplărie din aluminiu rezistentă la foc pentru proiecte de top

Sistem dedicat de ferestre și uși din aluminiu cu proprietăți ignifuge

Descoperă sistemul de tâmplărie certificată, capabil să îți ofere funcționalitate extinsă și siguranță inovativă împotriva acțiunii distructive a focului și a fumului. Calitate superioară marca Barrier.

Investește în tâmplăria din aluminiu ignifugă Barrier și vom fi alături de tine de la etapa de proiectare până la montaj. Sistemele certificate ignifuge de tip montant-traversă asigură zonele antiincendiu din clădiri și ajută la evacuarea sigură a persoanelor.

De ce să alegi tâmplărie din aluminiu ignifugă certificată?

Pentru asigurarea zonelor antiincendiu, alege ferestre și uși cu proprietăți ignifuge pentru siguranță demonstrată. Barrier oferă tâmplărie din aluminiu rezistentă la foc 30 min, 60 min sau 90 min. Tâmplăria din aluminiu rezistentă la foc garantează:

  • siguranța persoanelor aflate în clădire,
  • prevenirea răspândirii incendiului,
  • limitarea răspândirii focului,
  • facilitarea evacuării în siguranță a persoanelor.              

Soluțiile antiincendiu Barrier permit îmbinarea diferitelor structuri care mențin rezistența ignifugă și oferă securitate de top la costuri reduse, întocmai ca alternativele din oțel.

Iar parametri precum etanșeitatea la foc, reducerea radiației și izolarea termică au fost testate și certificate cu succes.

Contactați-ne pentru mai multe detalii despre tâmplăria din aluminiu rezistentă la foc Barrier.