Ce să alegi pentru proiectul tău: uși armonice vs. uși culisante

Ia decizia corectă și alege între uși armonice vs. culisante

Ce să alegi pentru proiectul tău: uși armonice vs. uși culisante

Ai în plan reamenajarea locuinței, sau ești în punctul de a finaliza construcția casei tale?

Dacă îți dorești ca fiecare moment pe care-l petreci acasă să te încarce cu energie bună, atunci alege să creezi un spațiu cu deschidere mare către exterior. Lumina naturală te ajută să-ți transformi locuința într-o oază de relaxare.

Ține cont de dimensiunea spațiilor interioare

Și tu îți poți amenaja locuința ca un designer de interior. Ai nevoie de o ruletă și de puțină imaginație. Înainte să faci o achiziție, vizualizează în ansamblu tot spațiul unde vrei să montezi ușa.

Ușile Barrier pentru deschideri mari sunt fabricate în mod special pentru extinderea spațiilor personale și pentru a aduce un plus de confort și eleganță locuinței tale. Ca să alegi corect între o ușa armonică sau o ușă culisantă va trebui să ții cont de mărimea spațiilor de la interior.

Și, pentru a-ți ușura decizia, noi ți-am pregătit câteva recomandări și o comparație între cele două tipuri de uși.

Ușile armonice pentru spații generoase

Dacă ești fericitul proprietar sau beneficiar al unei locuințe cu spațiu vast, atunci înseamnă că livingul sau terasa este suficient de mare încât să poți alege o ușă cu sistem armonic.

Ușile armonice au specifică deschiderea totală, pentru ca tu să te poți bucura de priveliștea exterioară și de lumina soarelui.

Transformă-ți orice spațiu într-o terasă care să-ți aducă momente de relaxare și să te scoată din rutina zilnică. Cu ajutorul unei uși armonice, poți să creezi o atmosferă de concediu, chiar la tine acasă, pentru că te aduce mai aproape de natură și de mediul înconjurător.

Indiferent de sezon, poți avea mereu o stare de bine acasă dacă lași lumina naturală să pătrundă cât mai mult în interior și să lumineze spațiile unde îți petreci timpul ca să te relaxezi.

Ușile armonice sunt soluțiile ideale pentru deschiderile mari, concepute cu un sistem ușor de folosit. Utilizarea lor este rapidă datorită feroneriei de calitate superioară și a materialelor rezistente care sunt folosite în fabricarea produselor Barrier.

Spre exemplu, ușile Barrier Harmonique au mobilitate extinsă și permit deschiderea totală pentru o priveliște care este cu adevărat impresionantă. Totodată, ușile armonice asigură un grad ridicat de izolare termică și fonică pentru momente confortabile în orice anotimp.

Sistemul tip acordeon din foi mobile care se pliază, îți garantează accesibilitate fără constrângeri atunci când acționezi ușa.

Nici pentru siguranța locuinței nu trebuie să-ți faci probleme, pentru că ușile armonice pot fi echipate cu sistem de protecție care combate eficient și sigur încercările de pătrundere prin efracție.

  •  Îți recomandăm o ușă cu sistem armonic dacă spațiul unde dorești să o instalezi are o suprafață generoasă, de minimum 20 mp și lungimea golului unde vine montată ușa să fie de minimum 10 m.

Ușile armonice, sunt potrivite pentru deschideri mari și se folosesc pentru terase, spații de relaxare, balcoane, livinguri, baruri, spații de birou sau locuri de joacă.

Folosește eficient spațiul cu ajutorul ușilor culisante

Dacă ești o persoană organizată și eficientă, sigur nu vrei să pierzi nici un centimetru din utilitatea locuinței tale. Eficiența alegerilor tale are ca efect direct un stil de viață practic și util. Prin urmare, vrei să profiți de tot ce îți oferă locuința și să-ți organizezi spațiile într-un mod util.

În același timp vrei să-ți petreci timpul într-un spațiu modern, luminos și relaxant.

Toate ușile care au deschiderea clasică ocupă spațiu într-o încăpere. Dar această problemă se rezolvă foarte ușor dacă alegi în schimb o ușă culisantă.

Ușile culisante Barrier sunt special concepute pentru spațiile mici sau medii și te ajută să-ți organizezi locuința așa cum ai în plan.

O ușă culisantă se potrivește în orice spațiu, în funcție de nevoile tale, se poate amplasa în hol, terasă, balcon, living sau bucătărie.

Alege o ușă culisantă pentru extinderea spațiului personal și transformă-ți peretele într-un geam imens care îți oferă posibilitatea unei deschideri nelimitate către priveliștea exterioară.

Din profilele Barrier 70, 80+ și 100 se pot realiza ușile culisante, motiv pentru care te poți bucura de tot confortul la care te-ai gândit, dar și de siguranța locuinței.

Profilele sunt dotate cu sistem antiefracție, au un nivel peste standard în ceea ce privește izolarea termică și fonică și, nu în ultimul rând, sunt rezistente la lovituri și la condiții meteo neprielnice.

Dacă cauți o ușă culisantă dar rezistentă și cu un design modern, ușor de montat și fiabilă, specialiștii din echipa Barrier răspund nevoilor tale cu produsele: Smart Slide, Roto Patio Alversa și HST Geneo.

Pentru oferta ta personalizată, contactează-ne și noi te ajutăm să-ți configurezi ușa de care ai nevoie!