Modele de uși și geamuri de termopan potrivite pentru casa ta

Cum alegi modelul potrivit de uși și ferestre pentru casa ta

Nu-i așa că acorzi o importanță majoră confortului și siguranței pe toate planurile? Dacă răspunsul tău este afirmativ, atunci te invităm să te gândești la o achiziție de proporții din viața ta: casa în care locuiești.

Dacă locuința a fost clădită fără să respecte principiul calității și al rezistenței până în cele mai mici detalii, atunci e cazul să te gândești ce îmbunătățiri îi poți aduce.

Din contră, dacă ești pe punctul de a construi o casă capabilă să-ți satisfacă toate așteptările, atunci e important să știi că detaliile aparent nesemnificative contează și pot influența durata și rezistența în timp a întregului ansamblu.

În categoria „detaliilor” intră și finisajele care contribuie atât la aspectul estetic al locuinței, cât și la durata acesteia în timp. De aceea, una dintre prioritățile tale trebuie să fie alegerea unor modele de uși și geamuri de termopan cu o înaltă funcționalitate.

Iată ce poți alege pentru casa ta pentru a te bucura de confort și siguranță nelimitat în timp!

Barrier 85 A++ a trecut testul calității

Dintre modelele de geamuri de termopan, Barrier 85 A++ merită atenția ta pentru că reușește să răspundă prompt celor mai înalte exigențe și nevoi.

Dincolo de design-ul modern, consolidat și de ramele variate cromatic, funcționalitatea ferestrei termoizolante Barrier 85 A++ nu dezamăgește, indiferent de anotimp. Ansamblul ferestrei creat prin întrepătrunderea armonioasă a ramelor, profilelor, feronerei și garniturilor, se distinge printr-un coeficient termic ridicat.

Performanța energetică a ferestrei de termopan poate fi sesizată pe timp de vară, când canicula este împiedicată să afecteze atmosfera plăcută din interiorul casei tale. Din contră, iarna, ansamblul Barrier 85 A++ se transformă într-un scut împotriva gerului, vântului năprasnic și a curenților reci de aer.

Garniturile speciale contribuie la etanșeitatea geamului tău de termopan, calitate care va împiedica pătrunderea apei în casă. Acest ansamblu complet este aliatul de încredere și în fața condensului și a mucegaiului.

În plus, Barrier 85 A++ contribuie la crearea unei zone de acces mereu compatibilă cu schimbarea și performanța. Pentru o atmosferă liniștită în casa ta, te poți orienta spre atașarea unor plase împotriva insectelor care să păstreze la distanță micii „invadatori”.

Siguranța trebuie să-ți fie prieten de nădejde. Optează pentru sisteme de închidere open smart care pot fi acționate prin amprentă digitală sau prin cartelă, ideale pentru a bloca orice tentativă de efracție.

Barrier Roto Patio Alversa: modelul care aduce siguranța în casa ta

Bineînțeles că nu doar geamurile de termopan sunt responsabile pentru siguranța și confortul casei tale. Aceste zone de acces trebuie întotdeauna secondate de uși de exterior rezistente, concepute în conformitate cu cele mai înalte standarde calitative.

Trebuie să iei în calcul că ușile care despart interiorul de exterior sau o cameră de alta, sunt mult mai intens utilizate decât ferestrele. De aceea, primele criterii de care trebuie să ții cont în alegerea ta sunt robustețea și accesibilitatea.

Un model de ușă potrivit nevoilor tale este Barrier Roto Patio Alversa, echipată cu un mecanism de tip acordeon care favorizează tranziția dintr-o zonă în alta. Acest tip de ușă valorifică sistemul de deschidere culisant prin care cercevelele oscilante nu se dechid în interiorul încăperii. Avantajul major al acestui sistem este economisirea spațiului.

Barrier Roto Patio Alversa este o alegere inspirată și pentru a delimita interiorul de grădini interioare, balcoane sau terase. Imensa suprafață vitrată care reprezintă o bună parte din întregul ansamblu favorizează luminozitatea și îți garantează accesul permanent la peisajul exterior preferat.

Acest model de uși osciloculisante se remarcă și prin echiparea cu sisteme antiefracție performante. Te poți orienta spre modelul Barrier Roto Patio Alversa│PS Air Com, recunoscut pentru gradul său înalt de securitate, conferit de îmbinarea dintre sistemul culisant în plan paralel și ventilația batantă. Acest tip de ventilație facilitează menținerea temperaturii din casă la parametrii normali.

De ce să alegi ușile și ferestrele termoizolante Barrier?

După alegerea modelelor de uși și geamuri de termopan potrivite, ultima tușă de care are nevoie casa ta constă în porțile de garaj special concepute pentru reședințe. La Barrier, ai porți de garaj rezistente, cu un design care vine în completarea celui ales pentru ferestre și uși. Datorită design-ului atent gândit, deschiderile din casa ta vor comunica într-o armonie perfectă.

În plus, și aceste componente pot fi automatizate și integrate în sistemul open smart, devenind ușor de accesat prin intermediul telecomenzii sau chiar prin telefon.

Dacă îți dorești să afli mai multe despre prețurile porților de garaj, dar și despre modelele de uși și geamuri de termopan care îți pot transforma casa într-o investiție trainică, nu ezita să apelezi la consultanții Barrier.

Un singur click pe pagina de Contact te duce mai aproape de visul tău.

Să ai multă inspirație și succes în toate planurile tale!