Uși glisante în perete din PVC sau aluminiu. Economisește spațiu

 Uși glisante: proiecte moderne pentru amenajarea spațiului de la interior

Uși glisante: proiecte moderne pentru amenajarea spațiului de la interior 

Ușile glisante reprezintă una dintre cele mai moderne și mai practice soluții atunci când vorbim despre amenajarea spațiului interior.

Așa că, dacă vrei să-ți reamenajezi spațiul din locuință pentru a avea mai mult loc, să ai acces rapid la balcon, să renovezi sau să înlocuiești niște uși glisante de interior uzate, poți alege cu încredere acest tip de deschidere.

Ușile glisante de interior te ajută să folosești inteligent spațiul. Conferă locuinței tale un aspect modern, elegant și izolează eficient zgomotul. Și sunt potrivite pentru toate tipurile de profile, fie că vorbim de aluminiu, PVC sau lemn.

Hai să aflăm, din articolul de astăzi, cum poți integra cu succes ușile glisante de interior în locuința ta și cum te pot ajuta acestea să ai un spațiu eficient organizat.

Uși glisante de interior pentru un spațiu bine organizat și modern

Ușile glisante de interior au multe avantaje. Însă primul pe listă ține de organizarea eficientă a spațiului din interior.

Cu toții ne dorim să avem o locuință bine amenajată și organizată. Fără spațiu încărcat inutil. Fără uși care au nevoie de și mai mult loc pentru a se deschide.

O ușă glisantă de interior te ajută să economisești mult spațiu datorită sistemului de funcționare. În plus, aceasta nu mai necesită loc pentru deschidere sau închidere.

Poți elimina opritoarele pe care le folosești la ușile normale, precum și riscurile distrugerii pereților cu mânerele ușilor standard.

Soluții pentru suprafețe cu deschideri mari

Dacă vrei să delimitezi într-un mod elegant livingul de balcon sau terasă și să ai o tranziție optimă dintre exterior spre interior, ușa culisantă de interior Barrier Smart Slide reprezintă soluția perfectă.

Un mix între funcționalitate și eleganță, Barrier Smart Slide izolează perfect, așa că nu va trebui să-ți faci griji de temperaturile de afară. Iar factura la încălzire va fi mai mică.

În plus, mecanismul acestui model permite o închidere lină în cadru, ușor de acționat.

Și, dacă te-ai gândit că va fi o problemă din punct de vedere al cromaticii interiorului, fii fără grijă. Ușa poate fi personalizată cu ajutorul foliilor decorative. Poți alege culoarea care se potrivește cel mai bine cu interiorul casei tale.

Pentru suprafețele cu deschideri mari spre exterior, integrarea unei uși fabricată din materiale premium, rezistentă la intemperii, este mai mult decât necesară.

Ușa culisantă Barrier HST Geneo are un coeficient înalt de izolare fonică și este prevăzută cu armătură cu barieră termică, pentru păstrarea temperaturii de interior. Aceasta vine la pachet cu un design modern, personalizabil, precum și cu o etanșeizare de top, pentru confortul maxim.

Barrier Roto Patio Alversa se remarcă printr-un sistem de deschidere complet și ușor, în plan paralel. Iar coeficientul termic ridicat îți oferă confortul de care ai nevoie, indiferent de anotimp. 

Acest model este extrem de ușor de manevrat și asigură o deschidere completă, pentru o mai bună aerisire a locuinței tale. În plus, poți să te bucuri de lumină naturală mai mult timp.

Și, dacă vrei ca locuința ta să fie protejată din toate punctele de vedere, modelul poate fi dotat atât cu sisteme antiefracție cât și cu sisteme de ventilație.

Așa că, dacă vrei un perete de sticlă pentru o priveliște completă spre exterior, dar care să fie și securizat în același timp, Barrier Roto Patio Alversa este soluția.

Alegerea feroneriei pentru uși culisante de interior

Feroneria este un element fără de care o ușă culisantă nu este completă. Iar pentru un ansamblu perfect, ușile culisante au nevoie de o feronerie rezistentă și bine întreținută.

Alegerea unei feronerii pentru uși culisante poate fi foarte simplă, dacă te lași pe mâna experților.

Uite câteva modele care să te inspire:

  • sistemul de închidere standard este prevăzut cu 4 puncte de închidere antiefracție și are un raport calitate-preț excelent;
  • sistemul de siguranță și etanșare este echipat în 3 puncte de închidere tip limbă, iar acționarea punctelor se face din cheie;
  • sistemul automatic este echipat în 3 puncte de închidere tip bolș și 2 puncte de închidere tip cârlig și limbă.

Acestea sunt doar câteva dintre modelele pe care le regăsești în catalogul Barrier.

Dacă ai nevoie de consultanță în ceea ce privește ușile glisante de interior, așteptăm să facem cunoștință pe pagina de contact.

La cât mai multe proiecte inspirate!