Uși culisante Barrier Smart Slide

design funcțional pentru spații cu stil

Amplifică spațiul și lumina din casa ta

Ușile culisante Barrier Smart Slide sunt un ansamblu flexibil, ușor de montat și utilizat în orice spațiu. Indiferent că plănuiești să redai un aspect modern locuinței tale sau să faci renovări de calitate, ușile culisante îți vin în ajutor prin designul atractiv și funcțional.

Dacă vrei să te încadrezi în ultimele tendințe de amenajare interioară, ușile culisante Smart Slide reprezintă elementul de care ai nevoie. Avantajul este că aceste uși permit realizarea unei vaste suprafețe vitrate care poate atinge dimensiunea maximă de 5.85 x 2.5 m.

O ușă cât un perete îți garantează un grad ridicat de luminozitate și vizibilitate, dar și extinderea spațiului personal. Ușile culisante Smart Slide nu funcționează prin deschiderea batantelor care reduc spațiul de locuit.

De ce să alegi ușile culisante Barrier Smart Slide

 

Operare eficientă pentru case moderne

Designul atractiv al ușilor culisante Smart Slide este completat printr-un avantaj practic: mecanismul de închidere ingenios care presupune o operare eficientă și rapidă.

Mecanismul de funcționare a ușii culisante favorizează închiderea lină în cadru, transformând ansamblul într-unul ușor manevrabil.

Investește cu încredere în ușile culisante Barrier care au fost premiate pentru fiabilitate și rezistență în cadrul târgului Fensterbau Frontale din Nürnberg.

Tehnologie de ultimă oră și izolare termică de excepție

Confortul termic e un alt punct forte al ușilor culisante Smart Slide. Performanța energetică se realizează prin calitatea premium a întregului ansamblu: profile, rame, armături, sticlă termoizolantă, feronerie.

Prin rotirea mânerului, garniturile cercevelei se potrivesc perfect, fiind presate transversal de canat de-a lungul întregului perimetru. Acest mecanism transformă ușile culisante în adevărate scuturi împotriva temperaturilor extreme.

Funcționalitate și design de nota 10 într-o singură ușă

Ușile culisante Smart Slide răspund cu succes tuturor exigențelor estetice impuse de clienții noștri. Modelele noastre sunt disponibile într-o gamă variată de folii decorative care oferă posibilitatea alegerii nuanței cromatice preferate.

În plus, ușile Smart Slide pot fi placate cu straturi de aluminiu aluskin, opțiune care variază și mai mult gama cromatică disponibilă. Îmbinarea armonioasă dintre funcțional și estetic transformă ușile culisante în alternativa perfectă pentru o casă cu stil.

Siguranță garantată 100%

După ce ți-ai amenajat casa ca un adevărat designer, meriți o vacanță în care să te distrezi la maximum. Dar înainte de toate, nu te poți pregăti de drum dacă nu ai casa perfect securizată.

Din fericire, ușile culisante Smart Slide pot fi echipate cu sisteme de închidere eficiente care împiedică tentativele de efracție.

Soluțiile Barrier sunt ușor de montat și te surprind printr-un preț accesibil pentru ca tu să poți economisi pentru vacanța binemeritată.