Automatizarea rulourilor exterioare din Aluminiu pentru siguranța casei

Automatizarea rulourilor exterioare din aluminiu pentru siguranța casei

Vrei să-ți echipezi ferestrele termoizolante cu rulouri exterioare din aluminiu? Atunci ești pe punctul de a realiza una dintre cele mai inspirate investiții atât în plan funcțional, cât și estetic.

Dacă deja te-ai documentat despre tipurile de acționare a rulourilor și îți dorești un sistem smart pentru casa ta, nu-ți rămâne decât să înțelegi în detaliu ce facilități îți aduce automatizarea rulourilor din aluminiu.

Pentru că știm cât de mult te preocupă aspectul și confortul din propria casă, ți-am pregătit o trecere în revistă a modelelor de rulouri exterioare Barrier, cât și a avantajelor de care poți profita odată cu montarea lor.

Iată de ce automatizarea rulourilor exterioare este o investiție inteligentă și de durată!

Ce avantaje îți aduce automatizarea rulourilor exterioare din aluminiu

Odată ce ai ales automatizarea rulourilor exterioare, trebuie să știi că acestea funcționează pe baza motorului poziționat în carcasă, fiind conectat printr-un fir sau receptor radio la comandă. Acționarea rulourilor alese se face prin întrerupător, din buton sau printr-o telecomandă cu unul sau mai multe canale.

Dacă ai ales un întrerupător fără fir, principalul avantaj este că poate fi mutat în locuință în funcție de preferințele și nevoile tale. În schimb, o telecomandă cu mai multe canale îți oferă posibilitatea de a controla dintr-o singură unitate toate rulourile pentru ferestre cu geam termopan din casa ta.

Sistemul automat de control al rulourilor îți oferă posibilitatea de a alege un modul wireless pe care să-l acționezi de pe propiul smartphone sau din telecomandă. Dotează rulourile exterioare cu un senzor pentru luminozitate și vezi cum acestea se ridică și coboară în funcție de intensitatea luminii solare. Un alt senzor practic este cel pentru umiditate care închide automat rulourile la primul semn de ploaie.

Un alt avantaj este programarea rulourilor exterioare din aluminiu în funcție de un anumit program (oră/ zi/ săptămână). Pe lângă închiderea și deschiderea automată, este și o modalitate bună de a induce în eroare posibilii infractori. Aceștia vor crede că ești acasă, chiar dacă tu petreci cu prietenii în altă parte sau faci cumpărături.

Datorită acționării silențioase care valorifică mai multe viteze de funcționare, rulourile exterioare îți oferă confortul acustic mult visat.

Tipuri de rulouri exterioare Barrier pentru confort termic ridicat

La Barrier, opțiunile de rulouri exterioare sunt variate:

  • rulouri suprapuse;
  • rulouri încastrate;
  • rulouri aplicate.

În funcție de preferințele tale, acestea pot fi acționate cu panglică, din manivelă sau prin telecomandă, încadrându-se perfect într-un sistem smart home.

Datorită pieselor componente din aluminiu, rulourile noastre exterioare se remarcă prin rezistență la uzură și șocuri mecanice. Design-ul modern, manifestat și printr-o diversitate cromatică potrivită pentru toate gusturile, le transformă în variante ideale pentru orice tip de construcție.

Îți recomandăm să alegi rulourile suprapuse și pe cele încastrate pentru construcțiile noi, cu un design orientat spre o direcție modernă și minimalistă. Rulourile aplicate sunt mai potrivite pentru construcții deja existente sau pentru renovări.

Nu uita că toate tipurile de rulouri exterioare Barrier pot fi echipate cu o plasă specială de protecție împotriva insectelor. Pe lângă confortul acustic garantat, plasa de insecte ține la distanță „oaspeții” nepoftiți, mai ales pe timp de vară.

Dublează acțiunea de protecție a rulourilor prin alegerea sticlei termoizolante

După cum bine știi, rulourile exterioare din aluminiu îndeplinesc o funcție foarte importantă pentru zonele de acces din casa ta: termoizolarea și izolarea acustică. Dacă îți dorești ca proiectul tău de izolare termică să reziste în timp și să fie eficientizat, atunci îți recomandăm să-ți echipezi deschiderile cu sticlă termoizolantă pentru ferestre.

Care sunt principalele avantaje ale acestei achiziții?

În primul rând, sticla în 3 foi de la Barrier, prevăzută cu baghetă cu distanțier termic este un element cheie în echilibrarea diferențelor de temperatură și împiedicarea transferului termic.

Foaia de geam Barrier Sun Control reglează cu succes fluxul de lumină naturală care pătrunde în casă și menține o temperatură normală în interior, indiferent de anotimp.

Cu asemenea alegere, te bucuri de un coeficient termic ridicat, cu rezultate concretizate în costurile reduse indicate de factura la încălzire. Pe lângă confortul termic de excepție, ai și atenuare fonică de până la 33%.

Bineînțeles, sticla termoizolantă în asociere cu rulourile exterioare din aluminiu îți vor proteja interiorul casei de intemperii și de curenții reci de aer.

După cum ai văzut, confortul termic și siguranța din propria locuință depind doar de alegerea ta. Contactează-ne și află mai multe despre automatizarea rulourilor exterioare compatibile cu ferestrele tale.

Pe curând!