Cele mai bune uși de exterior pentru case: principii de selecție

Cele  mai bune uși de exterior pentru case

Principii de selecție

Când te gândești la propria casă, în mintea ta se conturează imaginea luminoasă a celor dragi adunați în jurul tău, într-un spațiu intim și cochet.

Nu-i așa că sunt minunate serile în care stați până târziu să povestiți sau weekend-urile în care vă jucați cu cei mici, alergând prin toată curtea într-un adevărat tur de forță?

Dacă ideea de siguranță te preocupă tot mai mult în ultimul timp, atunci include pe lista necesităților și ușile de exterior. În absența unor uși de exterior solide, care să faciliteze traficul dinspre interior spre exterior, casa ta nu se poate transforma în fortăreața mult visată.

Vestea bună este că la Barrier găsești întotdeauna cele mai bune uși de exterior pentru case, disponibile în dimensiuni variate, cu un design armonios și actual.

Pentru a reuși să alegi ușile de exterior adecvate pentru casa ta, este important să îți stabilești anumite principii de selecție care te vor ghida spre o alegere pragamatică și inspirată.

Iată principiile de selecție pe care trebuie să le ai în vedere pentru alegerea celor mai bune uși de exterior pentru case!

Menține confortul termic în fiecare spațiu cu ușile de exterior termoizolante

Performanța energetică este primul principiu de selecție important pentru că o deschidere neizolată termic îți poate crea foarte multe surprize neplăcute. Primul inconvenient constă în sumele ridicate tipărite pe factura la energie termică.

Ulterior, nu doar bugetul îți va fi afectat, ci și confortul. O ușă exterioară neizolată corespunzător permite pătrunderea curenților reci de aer în locuință și facilitează transferul termic dinspre interior spre exterior.

Din fericire, ușile de exterior Barrier reprezintă ansambluri compuse din piese de înaltă calitate: profile, rame, garnituri feronerie. Pe lângă termoizolație, ușile de exterior de la Barrier te surprind și prin gradul ridicat de etanșeitate.

Datorită acestor caracteristici, temperatura din casa ta se va menține mereu în parametrii  normali. Iarna, te vei putea delecta cu o căldură plăcută, iar vara te vei relexa în răcoarea locuinței tale.

O altă piesă care contribuie la confortul tău termic sunt pragurile din aluminiu cu distanțier termic. Acestea sunt foarte prectice pentru că anulează diferențele de nivel, dar funcționează și ca o barieră termică, împiedicând transferul de căldură spre exterior și formarea condensului.

Bucură-te de confort acustic și confort vizual în propria casă

Atunci când ai plecat în căutarea ușii de exterior perfecte nu trebuie să te oprești doar la confortul termic. Pe lângă acesta, la fel de important este și confortul acustic.

Nu-i așa că ți-ar displăcea ca serile în familie să fie perturbate de amalgamul de zgomote provenite din exterior? De asemenea, ar fi foarte neplăcut să adormi cu dificultate din cauza acelorași zgomote supărătoare. Atât tu, cât și cei mici aveți nevoie de odihnă pentru a funcționa la capacitate maximă de-a lungul săptămânii de lucru/școală.

Din fericire, ușile culisante cu ridicare HST Geneo îți sar în ajutor prin calitatea profilelor, a ramelor și feroneriei care asigură o fonoizolație capabilă să anihileze zgomotele de până la 42 dB.

Un alt tip de confort pe care nu trebuie să-l neglijezi când cauți ușa potrivită este confortul vizual. Pentru o stare de spirit ireporoșabilă, dar și pentru productivitate la teme, prichindeii tăi nu pot fi lipsiți de lumina naturală.

La Barrier există soluții și pentru acest inconvenient: sticla termoizolantă cu trei foi, capabilă să contribuie și la izolarea termică a locuinței.

Sticla termoizolantă poate fi echipată cu un geam reflexiv care favorizează transmisiunea luminoasă, aceasta atingând valori care variază între 58%  și 73%. În plus, poți alege ca una dintre cele trei foi al pachetului de sticlă să fie o foaie de geam Barrier Sun Control.

Barrier Sun Control este o investiție inspirată pentru că oferă o reflexie de calitate și reglează temperatura din interiorul casei.

De ce să optezi pentru placarea ușilor de exterior cu aluminiu?

Întotdeauna, o ușă de exterior robustă face diferența. De aceea, propunerea experților Barrier este placarea ușilor de exterior cu aluminiu, această tehnologie de ultimă generație contribuind seminficativ la rezistența ușilor.

O ușă rezistentă face față cu succes șocurilor mecanice, uzurii, dar și posibilelor tentative de efracție. Procesul de placare cu aluminiu accentuează și gradul de izolare termică și acustică a ușilor de exterior Barrier.

În plus, ușile de exterior placate cu aluminiu nu vor dezamăgi nici prin design-ul minimalist și modern, în concordanță cu morfologia întregii deschideri. La Barrier, ai explozii de culoare, potrivite cu stilul tău și ușor de ales din paleta de culori RAL.

Sperăm că articolul nostru îți este de folos și ți-a pus la dispoziție principiile de selecție cele mai utile pentru alegerea celor mai bune uși de exterior pentru case. Așteptăm cu nerăbădare să vedem forma finală a casei tale de vis.

Pentru mai multe informații și detalii despre ușile și ferestrele Barrier, nu ezita să iei legătura cu un consultant Barrier.

Până data viitoare, mult succes în tot ce faci!