Cele mai recomandate ferestre din PVC, cu un grad ridicat de izolare fonică

Cele mai recomandate ferestre din PVC, cu un grad ridicat de izolare fonică

Confortul din interiorul casei vine din mai multe aspecte. De la mobila pe gustul tău, până la amplasarea locuinței într-o zonă liniștită. De multe ori, însă, se întâmplă ca după ce ne-am mutat să constatăm că în zona respectivă, există zgomote care ne deranjează în fiecare zi.

În cazul în care deja ai terminat proiectul casei și pereții sunt construiți, singura soluție valabilă pe care o ai este să apelezi la izolarea fonică prin ferestre din PVC de calitate.

Acest lucru se face cu o bună informare înainte, așa că în articolul de astăzi îți vom prezenta cele mai recomandate ferestre PVC, cu grad ridicat de izolație fonică. Află care sunt avantajele pe care le aduce izolarea și cum faci acest lucru la tine acasă.

Motive pentru care trebuie neapărat să începi izolarea fonică

Dacă te numeri printre persoanele care tolerează cu greu zgomotele exterioare, atunci ar fi cazul să faci ceva pentru a te bucura de confort la tine acasă. Calitatea somnului poate avea de suferit dacă orele în care ai vrea să dormi sunt perturbate de sunetele mașinilor. Limitează orice sursă de gălăgie prin izolarea fonică.

Ferestrele sunt o investiție pe termen lung, care asigură bunăstarea casei tale. Fie că este vorba despre ferestre PVC fonoizolante sau despre sticlă termoizolantă, ele sunt menite să aducă un plus de valoare în locuința ta.

Chiar și pentru clădirile de birouri, izolarea fonică este un avantaj care vine la pachet cu o mulțime de alte beneficii. Dacă vrei să începi acest proces, iată 5 motive care fac din fonoizolație o operațiune obligatorie:

 1. Înlături aproape în totalitate zgomotul provenit din sursele exterioare.
 2. Te poți relaxa în liniște sau, în cazul unei clădiri de birouri, poți diversifica activitățile desfășurate la interior.
 3. Valoarea pe piață a imobilului dotat cu ferestre izolate fonic crește exponențial.
 4. În cazul în care dorești să vinzi imobilul, o bună izolație fonică atrage mai rapid potențialii clienți.
 5. Zgomotul exterior poate fi o sursă de stres și neliniște. Așa că fonoizolarea este un pas spre o viață mai liniștită și mai fericită. Iar pentru clădirile de birouri, concentrarea este mai bună atunci când mediul de lucru este unul optim.

Și pentru ca totul să fie făcut ca la carte, echipa Barrier aduce o gamă de produse cu grad înalt de izolare. În continuare, îți sugerăm câteva modele de geamuri potrivite pentru situația ta.

 Ferestre din PVC recomandate pentru izolarea fonică și ce presupune montarea lor

Atunci când locuiești într-o zonă cu trafic rutier intens sau poate chiar în apropierea unei căi ferate, zgomotul de la exterior este extrem de neplăcut. Sau, poate ai vecini gălăgioși, cărora le place să organizeze petreceri dese, cu muzică la un nivel ridicat.

Montarea unor ferestre din PVC care să asigure o bună izolare fonică este una dintre cele mai simple soluții pentru a scăpa de grija zgomotului excesiv.

Dar, până la schimbarea efectivă a geamurilor, poți verifica dacă feroneria ferestrelor PVC din casa ta este complet funcțională. Ea este cea care păstrează mereu o bună etanșare a geamurilor.

 • Dacă ferestrele tale au probleme la închidere, atunci acest lucru este unul dintre motivele pentru care sunetele de la exterior se aud mai puternic în imobil.

Ferestrele Barrier 80 și Barrier 100 sunt potrivite pentru a izola fonic locuința ta sau o clădire de birouri. Ele reduc zgomotul cu până la 22 de ori față de intensitatea lui reală.

Ceea ce contează cu adevărat la o fereastră fonoizolantă este adâncimea profilului. Ea este cea care permite montarea eficientă a sticlei izolante. Pe lângă asta, iată de ce trebuie să mai ții cont când alegi profilul geamului tău termopan:

 • Profilul trebuie să fie unul de calitate capabil să susțină greutatea sticlei;
 • Să fie suficient de lat pentru ca geamul ce oferă izolare acustică să încapă în spațiul disponibil;
 • Verifică să ai loc pentru a crea o zonă dublă de protecție împotriva zgomotului;
 • Montarea lui trebuie făcută în mod profesional. Pentru acest aspect, serviciile Barrier îți stau la dispoziție.

Izolarea fonică prin ferestre PVC: avantajele de care te bucuri

Atunci când în jurul tău este liniște, te poți relaxa mai bine sau, dacă ești la birou, concentrarea vine mai ușor. Iată, deci, care sunt principalele avantaje de care te bucuri atunci când alegi ferestre din PVC fonoizolante:

 1. Mențin o bună stare a sănătății auditive și ajută la păstrarea atmosferei liniștite din casă;
 2. Dacă geamurile tale sunt expuse spațiilor publice, conversațiile tale cu cei dragi sau discuțiile oficiale de la birou rămân confidențiale;
 3. Copiii au un spațiu optim de dezvoltare.

Acum că știi care sunt cele mai bune ferestre pentru izolarea fonică, tot ce îți rămâne de făcut este să treci la treabă. În pagina Contact, poți lua legătura cu noi pentru proiectele tale.

Pune confortul casei tale pe primul loc, cu ferestrele potrivite!