Barrier 80, cea mai performantă fereastră din PVC

Caracteristici superioare, în doar 80 de milimetri: ferestre premium accesibile oricui

Barrier 80 este un ansamblu tehnologic care sintetizează toată experiența noastră în proiectarea și producerea ferestrelor și ușilor din PVC. Folosind aceleași materiale utilizate în fabricarea ferestrelor din PVC clasice, cu dimensiuni de doar 80 de milimetri, am obținut performanțe superioare, nemaiîntâlnite până acum.

Reconfigurarea geometrică, recompunerea sistemului de repere și folosirea celor mai bune materiale ne-au permis să dezvoltăm o fereastră care surprinde din toate perspectivele.

Barrier 80 este treapta cea mai de sus atinsă de ferestrele din PVC. Totul la îndemână ta, accesibil și complet personalizabil.

De ce să alegi fereastra Barrier 80

Performanțe de top în doar 80 de mm

O fereastră bine făcută este o fereastră care aduce confortul în spațiul tău. Am regândit geometria ferestrelor clasice din PVC și am reușit să obținem performanțe inegalabile încă, în doar 80 de milimetri grosime.

Barrier 80 este vârful tehnologic în materie de ferestre din PVC îmbinând cu succes aspectul premium, complet personalizabil, cu rezultatele surprinzătoare. Bucură-te de confort termic și acustic în fiecare clipă.

Investește inteligent în soluții care rezistă. Ai cel mai bun preț pentru ferestrele care vor schimba modul în care te simți atunci când îți petreci timpul în interiorul locuinței.

Izolare termică cu până la 50% mai ridicată

Barrier 80 oferă o izolare termică cu până la 50% mai eficientă comparabil cu ferestrele standard. Economisește an de an și uită de grija costurilor lunare.

Ferestrele Barrier 80 vor reduce pierderile de căldură către exterior iarna și vor proteja interiorul de căldură vara. Te simți confortabil indiferent de anotimp și te bucuri de mai multă lumină naturală pe tot parcursul anului.

Zgomot redus de până la 22 de ori

Cu Barrier 80 zgomotul traficului, al mașinilor și al vecinilor va ține de domeniul trecutului. Nimic nu te va mai putea scoate din starea ta de bine.

Datorită geometriei speciale a camerelor de aer și a configurației îmbunătățite a garniturilor, ferestrele Barrier 80 asigură un zgomot la  interior redus de până la 22 de ori față de ferestrele standard.

Spunem stop poluării fonice.

Profile de sinteză, SYNEGO

Datorită noii geometrii și noilor tehnologii constructive, ferestrele Barrier 80 sunt echipate cu profile de sinteză SYNEGO.

Astfel, am reușit să obținem performanțe mai bune cu aceleași materiale: un al treilea nivel de etanșare, 7 camere în cadru, 6 camere în cercevea, garnitură mediană, impermeabilitatea la aer, izolare fonică, izolare termică, economie de energie și siguranță antiefracție. Acestea sunt principalele caracteristici care fac din Barrier 80 ferestre cu adevărat surprinzătoare.

Protecție contra spargerilor de până la 10 ori mai bună

Barrier 80+ asigură o protecție contra spargerilor de până la 10 ori mai bună comparabil cu ferestrele standard. În funcție de specificul fiecărui proiect poți opta pentru diverse soluții pentru creșterea siguranței ferestrelor alese.

Evaluează mereu situațiile de risc și alege cea mai bună soluție pentru siguranța spațiului tău.

Placare cu aluminiu în culorile tale preferate

Obține un design unic fără efort. Alege placajul cu aluminiu pentru a da personalitate ferestrelor tale. Colorează ramele în nuanțele tale preferate și lasă-ți spiritul creativ să-și spună cuvântul.

În plus, placarea cu aluminiu va crește rezistența ferestrelor la intemperii și va îmbunătăți izolarea termică și fonică. Iar ferestrele tale vor arăta impecabil indiferent de anotimp.

Barrier 80: caracteristici tehnice și performanțe

 • material profil: PVC
 • izolare termică excelentă: Uf = 0,94W/m²K
 • izolare fonică optimă: Rw,p = 47 dB
 • protecție antiefracție: până la clasa RC 3
 • grosime profil: 80 mm
 • înălțime vizibilă profill: 117 mm
 • număr de camere : 7 camere – toc, 6 camere – cercevea
 • garnituri: 3 rânduri
 • feronerie: Roto cu balamale vizibile pe tocul ferestrei sau ascunse în falț , numită Roto Designo
 • pachete de sticlă: 3 foi de sticlă: 42 și 50 mm
 • culori în gamă extinsă – cașerare sau vopsire
 • posibilitate de placare cu aluminiu la exterior
 • culori în gamă extinsă – cașerare sau vopsire