Cele mai populare modele de panouri pentru uși de exterior

Cele mai populare modele de panouri pentru uși de exterior

Ușa exterioară a locuinței este primul obiect pe care-l vezi atunci când ajungi acasă sau când mergi într-o vizită la cineva. Însă, pe lângă aspectul general creat, materialul din care este confecționată ușa de exterior trebuie să fie unul calitativ pentru a asigura protecția locuinței și a persoanelor care locuiesc în casă.

Pentru ușa de exterior, trebuie să ai în vedere rezistența, izolarea fonică și termică, alături de calitatea materialelor. Desigur, nu trebuie să scoți din context designul care să se potrivească cu imaginea casei tale.

În cadrul proiectelor Barrier, punem accent pe măsurile care cresc rezistența ușilor de exterior. Folosim materiale PVC de calitate superioară, oțel galvanizat, sticlă securizată și armături cu colțar termosudabil.

Panourile pentru uși de exterior trebuie să se potrivească cu designul casei, să fie rezistente în timp și să fie pe gustul tău.

Dacă vrei să alegi o ușă pentru exterior dar nu ești sigur ce model se potrivește pentru locuința ta, noi îți venim în ajutor.

Ți-am pregătit o listă cu cele mai căutate modele de uși pentru exterior.

Modele de uși pentru exterior

Uși de exterior cu structură simplă – versiunea cu o deschidere

Este potrivită acolo unde spațiul de intrare în locuință este mai restrâns, sau dacă ușa servește pentru holul de intrare în casă, care este folosit doar ca spațiu de tranzit între celelalte camere.

Ușa de exterior cu structură simplă oferă o notă de intimitate locuinței tale. În același timp, interiorul arată mai organizat pentru că economisești spațiul destinat exclusiv intrării în casă.

Uși de exterior cu structură dublă – versiunea cu 2 deschideri

Se potrivește foarte bine acolo unde spațiul de intrare în locuință este generos și aerisit.
Este alegerea potrivită pentru tine dacă în spatele ușii de la intrare se află un hol generos, sau un living cu bucătărie open space.

Așadar, dacă peretele exterior unde vrei să fie montată ușa este suficient de mare atunci se potrivește perfect o ușă impunătoare de exterior cu 2 deschideri.

Design special, culoare și textură

Indiferent de varianta pe care o alegi (simplă sau dublă), ușile Barrier au panouri rezistente, îți oferă o protecție sporită și vin cu un design plăcut la vedere și la atingere.

Panourile au culori și texturi foarte diversificate pentru a satisface și cele mai rafinate gusturi.

Asigurăm modele personalizate pentru uși de exterior și asistență de specialitate în realizarea și montarea tâmplăriei PVC.

Modelele cu panouri pline sunt practice, simple și oferă mai multă intimitate casei tale.

Pentru ușa de exterior, ai posibilitatea să alegi texturi mate sau cu modele plăcute la atingere dar și nuanța care se potrivește cel mai bine cu decorul spațiului.

Avantajul panourilor simple-pline este întreținerea și curățarea ușilor care necesită mai puțin timp față de ușile cu decupaje decorative. Dacă ai o viață foarte activă, atunci panoul simplu este alegerea eficientă pentru că se întreține ușor și rapid.

Preferi un panou cu sticlă decorativă?

Pentru aceste modele de panouri, variantele sunt: sticlă izolantă simplă, sticlă triplex, sticlă cu grilaje metalice, model tip vitraliu, sau varianta de sticlă mată.

În plus, panourile unde se regăsesc inserații de sticlă oferă câteva avantaje:
· te poți bucura de mai multă lumină naturală;
· soarele care pătrunde prin sticlă încălzește spațiul de la interior;
· efectul de lumină este foarte plăcut și crează o atmosferă plină de energie și culoare.

Nu uita că poți să-ți personalizezi ușa prin combinația de culoare a tâmplăriei PVC și sticla decorativă din decupaje, astfel încât să se potrivească cu designul general al locuinței.

De exemplu, dacă îți place stilul elegant, atunci alegerea potrivită este combinarea tâmplăriei PVC cu sticlă și baghete metalice ornamentale.

Fie că ai nevoie de o ușă dublă sau simplă, cu sticlă decorativă sau alegi varianta de panou plin, toată tâmplăria este disponibilă pe mai multe variante de culori. Ca să-ți faci o idee, amintim: stejar închis, gri antracit lis, crem, verde închis, nuc, stejar irlandez, gri bazalt,
mahon etc.

Poți consulta catalogul nostru de culori pentru tâmplăria PVC, sau nu ezita să iei legătura cu specialiștii noștri care te consultă pentru a face alegerea potrivită. Doar accesează  pagina de contact și primești tot suportul de care ai nevoie.

Intrarea principală din casă este oglinda casei tale, așadar acordă-i atenția cuvenită.