Sticla termoizolantă: facturi mai mici în fiecare sezon

Sticla termoizolantă: facturi mai mici în fiecare sezon

Te-ai întrebat vreodată cum poți reduce facturile lunare și cum poți să contribui la confortul familiei tale și la protejarea mediului înconjurător? Ai ajuns în locul potrivit.

Concepută drept barieră termică între interior și exterior, sticla termoizolantă reprezintă o alegere inteligentă pentru toți cei care își doresc facturi mai mici în fiecare sezon.

Și ca să te convingi că faci cea mai bună alegere, îți vom oferi câteva sfaturi pentru a economisi cu facturile, în fiecare an.

Descoperă în cele ce urmează motivele pentru care merită să alegi uși și ferestre cu sticlă termoizolantă.

Avantajele sticlei termoizolante pentru tâmplăria PVC

Când vine vorba despre sticla termoizolantă pentru tâmplăria PVC, trebuie spus că aceasta reprezintă o mare proporție din suprafața unui geam sau a unei uși cu deschidere mare. Este realizată dintr-un profil ce conține 3 foi de sticlă care au rolul de a asigura rezistență la condiții meteorologice nefavorabile și intemperii.

Cu alte cuvinte, sticla termoizolantă oferă soluții optime în ceea ce privește efracția, deteriorarea rapidă și lipsa etanșeității fonice și termice ale celor mai importante elemente de compartimentare din casă.

Datorită avantajelor pe care le are, este recomandată pentru geamurile oricăror construcții, indiferent că vorbim despre reședințe, locuințe, case de vacanță, spații industriale sau clădiri de birou. 

De asemenea, sticla termoizolantă poate fi montată pe ferestre de dimensiuni foarte mari, respectiv pe uși pentru deschideri mari.

Sticla termoizolantă: eficiență energetică și facturi mai mici în fiecare sezon

Sticla termoizolantă Barrier cu 3 straturi de material reprezintă o alegere ideală pentru a obține eficiență energetică și facturi mai mici în orice anotimp. 

Iată care sunt cele 3 straturi de material:

  • Sticla Barrier Sun Control, aplicată la exterior, are rolul de a oferi confort vizual și factor solar sporit. 
  • Sticlă mediană, montată între interior și exterior, este concepută pentru termoizolare. 
  • Sticla interioară LowE are o capacitate de izolare sporită și un design simplu care se potrivește pentru orice tip de locuință.

De asemenea, sticla termoizolantă are o serie de avantaje cum ar fi transmisia luminoasă ce poate fi controlată, termoizolare de excepție și economie pentru facturile la căldură.

Există multe motive să alegi sticlă termoizolantă pentru ferestre. Aceasta reprezintă, cu alte cuvinte, cheia pentru menținerea unei temperaturi optime în interiorul locuinței tale, indiferent de condițiile exterioare.

Importanța eficienței energetice

O locuință eficientă din punct de vedere energetic este aceea care oferă confort sporit, minimizează consumul de energie, reduce costurile lunare și contribuie la protejarea mediului. Altfel spus, investiția inițială în eficiență energetică se traduce în economii semnificative pe termen lung și într-un mod de viață mai sustenabil.

Este recomandat să te orientezi către un profil din PVC care să aibă un impact semnificativ asupra coeficientului de transfer termic din interiorul locuinței. De cele mai multe ori, tâmplăria termoizolantă montată este pe lista factorilor cheie de luat în calcul pentru analiza performanței.

Din fericire, ferestrele Barrier sunt echipate cu distanţieri termici, cu două sau trei foi de sticlă care acționează ca un scut de protecție, reduc consumul inutil de energie și te ajută să participi activ la protecția mediului înconjurător indiferent de sezon.

Cum te ajută sticla termoizolantă în timpul sezonului cald

Sticla termoizolantă Barrier, cu tehnologia avansată Barrier Sun Control, acționează ca o barieră eficientă împotriva razelor solare, menținând temperatura interioară la un nivel confortabil. Astfel, vei beneficia de o protecție sporită împotriva căldurii excesive în timpul verii, asigurând un climat interior plăcut și răcoritor.

Cum te ajută sticla termoizolantă în sezonul rece

Pe timpul iernii, sticla termoizolantă Barrier, devine un scut eficient împotriva pierderilor de căldură. Proprietățile sale de izolare termică de înaltă calitate contribuie la menținerea căldurii în interior, reducând utilizarea excesivă a diferitelor sisteme de încălzire și, implicit, costurile asociate. Astfel, te vei bucura de confort termic și economii semnificative la factura de energie în sezonul rece.

Uși și ferestre pentru facturi mai mici în fiecare sezon

Elementele de compartimentare din PVC oferă o izolație eficientă, previn, pierderile de căldură și blochează intrarea frigului în casă. 

Reducerea substanțială a consumului de energie este o alegere eficientă pentru propriul buzunar, dar și pentru bunăstarea celor care locuiesc în casă. De aceea, soluția optimă este oferită de fereastra Barrier 100, potrivită pentru case ecologice. 

Dacă te orientezi către ușile din sticlă termoizolantă, poți să cauți informații despre ușile armonice sau cele culisante. Pentru un aspect modern al locuinței, poți alege servicii de înfoliere sau placare cu aluminiu.

Indiferent de tipul ales, toate ferestrele și ușile cu sticlă termoizolantă din catalogul Barrier asigură un climat interior confortabil timp ce te ajută să ai facturi mai mici în fiecare sezon.

Îți dorim să întreprinzi acțiuni mici și inteligente care să te ajute să faci economii mari!