Cum să alegi tipul potrivit de ferestre Barrier pentru locuință

Cum să alegi tipul potrivit de ferestre Barrier pentru locuință

Barrier aRX A++ vs. Barrier 70: ce să aleg pentru casa mea?

A sosit momentul să-ți schimbi ferestrele sau ai nevoie de tâmplărie PVC pentru o locuință nou-nouță? 

Alegerea ferestrelor este o decizie importantă pentru viitor, pentru confortul tău și siguranța familiei.

Cum alegi fereastra care ți se potrivește?

Alegerea pe care o faci atunci când decizi să înlocuiești ferestrele trebuie să-ți respecte toate condițiile de confort și siguranță. Desigur, bugetul nu poate fi ignorat. Cum măsori acești indicatori și cum îți dai seama care este alegerea potrivită?

Noi îți putem ușura decizia printr-o scurtă comparație între cele mai populare două produse Barrier:

  •         fereastra Barrier aRX A++;
  •         fereastra Barrier 70.

Fereastra Barrier 70

Reabilitarea clădirilor implică și înlocuirea ferestrelor din considerente care țin de confortul personal. Cauți o fereastră care să-ți asigure un grad de izolare termică și fonică peste standard, însă la fel de important este și bugetul pe care-l ai la dispoziție?

Din acest motiv, noi venim cu o soluție de calitate, economică și care asigură tot confortul necesar: Fereastra Barrier 70.

Este un produs ideal pentru reabilitarea locuințelor, a clădirilor și spațiilor comerciale.

Dacă oricare dintre situațiile pe care urmează să le prezentăm, te reprezintă, atunci alegerea corectă este fereastra Barrier 70:  

  1. Ai în plan să realizezi mai multe lucrări de reabilitare ale unei clădiri cu o suprafață mare și este importantă gestionarea bugetului într-un mod cât mai eficient.
  2. Ai un sediu de birouri, o pensiune sau o casă de vacanţă sau poate gestionezi bani publici, unde eficienţa ar trebui să fie foarte importantă.
  3. Cauți tâmplărie PVC fiabilă, de calitate la un cost de implementare optim.

Ferestrele Barrier 70 se încadrează în aceste cerințe și sunt alegerea potrivită care îți oferă condiții de confort peste nivelul standard, un design deosebit și cu economia de rigoare fără să afecteze bugetul planificat.

Fereastra Barrier aRX A++

Pentru locuința ta vrei cele mai bune soluții tehnice. Așadar, vrei să montezi ferestre de calitate superioară? Soluția ideală este freastra Barrier aRX A++ care satisface și cele mai exigente cerințe atunci când vine vorba despre siguranță, design și fiabilitate.

Acest produs este o fereastră din categoria premium, care a fost configurată pentru a rezista în orice condiții de atmosferică neprielnică. Pentru acest model de fereastră, timpul stă pe loc, datorită sistemului de funcționalitate cu o lungă durată de viață. Totul este asigurat de ansamblul tâmplăriei PVC, de la sticla termoizolantă și până la feroneria utilizată.

Profilul ferestrei de 70 mm are încorporat armătură din oțel dispusă rectangular, întărită cu ranforturi speciale.

La acest model, tâmplăria PVC este prevăzută cu sticlă tratată pentru emisivitate foarte redusă (SuperLowE), cu 2 sau 3 foi de sticlă și cu tehnologia Warm Edge a baghetei termice.

Toate componentele au scopul de a reduce considerabil costurile de încălzire/răcire pe întreaga durată a unui an. 

Fereastra Barrier aRX A++ este alegerea potrivită pentru tine, dacă te regăsești în următoarele situații:

  1. Dacă vrei să faci o investiție inteligentă, pentru un viitor confortabil și cauți o fereastră de calitate superioară la un preț corect;
  2. Cauți o fereastră care a fost configurată cu ajutorul inovațiilor de ultimă generație, pentru că izolarea termică îți reduce considerabil costurile cu încălzirea locuinței.
  3. Vrei un produs fiabil și rezistent. 

Pentru modelul de fereastră Barrier aRX A++  feroneria este configurată pentru o funcționare durabilă, optimă, constantă chiar și în cele mai dure condiții de folosire.

Dacă vrei mai multe detalii și lămuriri despre ferestrele Barrier, contactează-ne telefonic sau prin e-mail. Specialiștii din departamentul tehnic îți stau la dispoziție cu orice informație.

Noi îți dorim să ai parte de proiecte de succes, realizate cu energie și alegeri inteligente!